Városlista
2024. augusztus 4, vasárnap - Domonkos

Hírek

2017. Február 13. 10:38, hétfő | Bulvár
Forrás: mti/hirado.hu

Grammy-díjátadó: Adele tarolt

Grammy-díjátadó: Adele tarolt

Átadták vasárnap este Los Angelesben a Grammy-díjakat.

Az év albuma, az év dala és az év felvétele mellett az év legkiemelkedőbb új előadója a legfontosabb kategória, amelyben kiosztották az amerikai zenei szakma legrangosabb elismerését.

Chance The Rapper 23 éves amerikai hip-hop zenész (Chancelor Johnathan Bennett) kapta az év legkiemelkedőbb új előadójának járó elismerést az 59. Grammy-díjkiosztó gálán helyi idő szerint vasárnap este Los Angelesben.

Adele pedig tarolt a díjátadón: az év felvétele, az év albumba és az év dala díját is ő kapta.

Fotó: MTI/EPA/MIKE NELSON

Az énekesnő 25 című dala kapta az év felvételének járó elismerést az 59. Grammy-díjkiosztó gálán. Jelölt volt még Beyoncé – Formation, Lukas Graham – 7 Years, Rihanna és Drake – Work, valamint a Twenty One Pilots – Stressed Out című szerzeménye.

A 25 az év albuma

Adele 25 című lemeze kapta az év albumának járó elismerést is. A kategória jelöltjei között volt még Beyoncé – Lemonade, Justin Bieber – Purpose, Drake – Views, Sturgill Simpson – A Sailor’s Guide To Earth című szerzeménye.

A Hello lett az év dala

Adele (Adele Adkins és Greg Kurstin) Hello című slágere kapta az év dalának járó elismerést az 59. Grammy-díjkiosztó gálán helyi idő szerint vasárnap este Los Angelesben.

Az év albuma, az év felvétele és az év legkiemelkedőbb új előadója mellett ez a legfontosabb kategória, amelyben kiosztják az amerikai zenei szakma legrangosabb elismerését.

Lead fotó: MTI/EPA/MIKE NELSON

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.