Városlista
2024. május 12, vasárnap - Pongrác

Hírek

2012. Április 17. 10:30, kedd | Helyi
Forrás: eto.hu

Guiness-rekord palacsinta sütésben

Guiness-rekord palacsinta sütésben

A tegnapi napon sokan sokat tettek azért, hogy az egyetemi napok keretében megdőljön a Guiness-rekord palacsinta sütésben.

Kovács Katalin szervezésében csapatunk játékosai segédkeztek a nagy vállalkozás sikerességében. Kiss Máté, Dudás Ádám, Koltai Tamás, Takács Ákos, Tokody Tibor, Molnár Péter és Zámbó Bence sütőket ragadtak a kézbe, és keményen dolgoztak a helyszínen a kitűzött 15.000 palacsinta mielőbbi kisütésében.

Tegnap (hétfő) 11 óra 28 perckor elrajtolt ugyanis a 24 órás palacsinta sütési rekordkísérlet. A Széchenyis hallgatók célja egy nap alatt 15 ezer tésztás finomságot kisütni, ugyanis Földes település önkormányzata tavaly, szeptember 24-én, több mint 12 ezer palacsintával megdöntötte és ezzel elvette a győriektől a 24 órás sütés rekordját. A campus hallgatói azonban nem sokáig tétlenkedtek, ma a SZE Napok keretein belül újra beizzították a sütőket. A sok-sok finomság nagy részét a fiatalok jótékony célra ajánlották fel, a vidám hangulatú eseményen játékosaink is nagyon kitettek magukért, pörgették-forgatták a sütés közben a finomabbnál finomabb palacsintákat. Ma délben kiderül, hogy a rekord ismét megdől-e? Az eredméynhirdetésre ETO FC csapata is izgatottan vár...

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 12. 09:11, vasárnap | Helyi

Idén is virágba borul Győr

Megkezdődött Győrben az egynyári virágok kiültetése.

2024. Május 12. 08:12, vasárnap | Helyi

Itt az új évad: Klasszikusok könnyedén

Kihirdette új évadát a Győri Nemzeti Színház.

2024. Május 12. 07:09, vasárnap | Helyi

Sok helyen szükség volt már a JÉGER-re

Már az idei védekezési szezon első hetében bizonyított az Országos jégkármérséklő rendszer (JÉGER).

2024. Május 11. 09:16, szombat | Helyi

Öt év után nyerhet újra BL döntőt a Győri Audi ETO KC csapata

Sorsoltak a női kézilabda Bajnokok Ligájában.