Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Június 23. 10:57, vasárnap | Helyi
Forrás: GYŐR MRFK

Gumikalapáccsal ütötte arcon a vita következtében

Gumikalapáccsal ütötte arcon a vita következtében

A Soproni Rendőrkapitányság ügyeletére érkezett bejelentés szerint két férfi között kialakult nézeteltérést, egyikük gumikalapáccsal vélte elintézettnek.

Ágfalváról Sopron irányába közlekedett egy autó június 22-én. Az előtte haladó gépjármű váratlanul megállt az úttest közepén. A férfi rádudált és kikerülte az álló autót, majd a körülmények tisztázása miatt a következő utcában megállt és kiszállt a járművéből. A másik gépkocsiban utazó férfi behajtott utána az útra, elkezdett dudálni, majd az autójából kiszállva egy gumikalapáccsal rátámadt a sértettre, akit többször megütött az arcán. Az ismeretlen elkövető tettét követően visszaült járművébe és elhajtott Sopron irányába.

Az adatgyűjtés során a rendőrök megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Zs. Rajmund 36 éves soproni lakos, akit a rendőrkapitányságra előállítottak, majd őrizetbe vettek. Az ügyben a nyomozást súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, a Soproni Rendőrkapitányság folytatja le.

Címkék: gumikalapács, vita

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?