Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2010. Április 17. 07:49, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Gusztustalanul berúgott a színész

Gusztustalanul berúgott a színész

Kiefer Sutherland már többször megmentette a világot Jack Bauerként, az mégis kizártnak tűnik, hogy megtalálja az elivott méltóságát tegnapi bulija után.

Három fontos számadat Kiefer Sutherlandről: negyvenhárom éves, a 24 című sorozat sztárja, és tegnap tizenhárom órán keresztül vedelt. A színész éppen Londonban promótálja legújabb filmjét, és két interjú között megismerkedett a helyi vendéglátó ipari egységekkel. A bulit délelőtt 10:45-kor kezdte egy étterem teraszán. Majd miután kiitta a borkészletet, tovább vonult egy közeli szórakozóhelyre, ahol szintén nem hagyta, hogy megszomjazzon. Sőt, annyira felpörgött, hogy ledobta magáról az inget, és mindenkibe belekötött, aki csak ránézett. Ezt a biztonságiak hamar megunták, és eltávolították a balhés színészt, aki viszont nem igazán akart távozni. Így le kellett fogni, és betuszkolni egy autóba.


Kiefer azonban még nem hallotta a pizsama hívószavát, és csaknem éjfélig sörözgetett, valamint cigizett a szállodája előtti utcán. Ahonnan az egyik londiner kísérte be, amikor eldőlt a macskakövön az alkoholmámortól.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.