Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2016. Április 26. 07:53, kedd | Kék hírek
Forrás: mti

Gyanúsítottként hallgatták ki a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetőjét

Gyanúsítottként hallgatták ki a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetőjét

Szolgálati visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatta ki a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóját a Központi Nyomozó Főügyészség

- közölte Nagy Andrea, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-vel. A szóvivő, akit a Lánglovagok.hu portál híre alapján keresett meg az MTI, a Pest megyei katasztrófavédelmi igazgatót április 15-én hallgatta ki a főügyészség budapesti regionális osztálya. Hozzátette: a nyomozás érdekeire tekintettel bővebb tájékoztatás nem adható.

Mukics Dániel, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője az MTI-nek azt mondta, hogy folyamatban lévő nyomozásról van szó, annak lezárásáig nem nyilatkoznak.

A tűzoltóportál úgy tudja, Branyiczky Márk tűzoltó ezredesnél "felmerült, hogy a szolgálatban lévő alárendeltjeit az igazgatóság költségén magáncélra vette igénybe".

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 06:00, szerda | Kék hírek

BRFK: elfogtak két férfit, akik Forma-1-es jegyek ígéretével vertek át embereket

Elfogtak két férfit, akik a Forma-1 Magyar Nagydíjra és más rendezvényre szóló, de valójában nem létező jegyek ígéretével vertek át embereket

2024. Augusztus 13. 07:54, kedd | Kék hírek

Nagy értékben foglalt le autókat a NAV egy adócsaló cégtől

Több mint 157 millió forint értékben foglalt le autókat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy gépjármű-kereskedő cégtől, amely folytatólagosan szabálytalanul teljesítette adókötelezettségét.

2024. Augusztus 09. 08:07, péntek | Kék hírek

Vádat emeltek egy iskolaőr ellen, aki egy hetedikes kislányt zaklatott