Városlista
2024. augusztus 3, szombat - Hermina

Hírek

2017. Május 23. 12:15, kedd | Bulvár
Forrás: hirado.hu

Gyászba borult a világ: a hírességek is a manchesteri merénylet áldozataira emlékeznek

Gyászba borult a világ: a hírességek is a manchesteri merénylet áldozataira emlékeznek

Ariana Grande összeomlott, nem sokkal a tragédia után közösségi oldalán fejezte ki részvétét, ahogyan megannyi közismert ember is.

Összetörtem – reagált kedd hajnalban a közösségi médiában Ariana Grande amerikai popénekes a hétfő esti koncertje végén Manchesterben történt robbanásra.

“Összetörtem. A szívem mélyéből nagyon sajnálom. Szavaim sincsenek” – írta az egyik népszerű közösségi oldalon a 23 éves amerikai énekesnő. A merényletnek 22 halálos áldozata van és 59 sérültet kezelnek kórházban. A robbantást egy férfi követte el egy nála lévő pokolgéppel, melynek következtében ő maga is meghalt. A brit rendőrség terrortámadásként kezeli az ügyet.

Már az énekesnő menedzsere, Scooter Braun is megszólalt a tragédiai kapcsán: ”Összetört a szívünk, ez a gyáva cselekedet megannyi gyermek és szeretteik életét vette el. Arra kérünk titeket, hogy foglaljátok imáitokba és őrizzétek szívetekben az áldozatokat, családjaikat és mindazokat, akik valamilyen módon érintettek.”

A TMZ információi szerint Ariana felfüggesztette The Dangerous Woman turnéját, hiszen jelenleg nincs abban az állapotban, hogy fellépjen. A folytatás előtt mindenképpen átnézik a biztonsági feltételeket.

A merénylet óta további sztárok fejezték ki együttérzésüket az áldozatok családjainak:

Demi Lovato: “Könnybe lábad a szemem, ha belegondolok, hogy ártatlan koncertre járók vesztették el az életüket. Mindenkiért imádkozom, az összes Ariana rajongóért.”

Katy Perry: “Szívem szakad meg a családokért, Ariért és azért, ami a világon most folyik”

Reese Witherspoon: “Imádkozom a manchesteriekért. Megszakad a szívem az életüket vesztettekért és a családokért, akik most szenvednek”

Nicole Scherzinger: “Minden gondolatom és imám a ma esti tragédia áldozataié és családjaié. Megszakad a szívem érted Manchester”

Ellen DeGeneres: “Ez a történet annyira szomorú és ijesztő. Részvétem Manchester”

Rajtuk kívül még megannyian, köztük, Taylor Swift, Justin Timberlake, Kelly Rowland, Miley Cyrus, Dwayne Johnson, Lena Dunham is kifejezték együttérzésüket közösségi oldalaikon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.