Városlista
2024. szeptember 9, hétfő - Ádám

Hírek

2011. Január 26. 13:13, szerda | Helyi
Forrás: Széchenyi István Egyetem

Gyászol az egyetem: elhunyt Koós Andrásné sz. Szabó Éva

Gyászol az egyetem: elhunyt Koós Andrásné sz. Szabó Éva

Életének 69. évében elhunyt Koós Andrásné sz. Szabó Éva vegyésztechnikus, a Széchenyi István Egyetem Baross Gábor Építési és Közlekedési Intézetének laboratóriumi munkatársa. Koós Andrásné Éva 1977. szeptember 1-jétől 2000. m

Kollégái, hallgatói segítőkész, az emberi értékekre figyelő, azt elismerő személyként tisztelték Évát, s a szakmai kérdéseken túl is mindig számíthattak véleményére. Életét meghatározta az egyetemi, a laboratóriumban végzett gyakorlati oktatás. Felkészültségét, közvetlenségét, emberi hozzáállását kollégái mellett a szakterület képviselői, a hallgatók is elismerték. Egykori tanítványai ma is nagyra értékelik az általa támasztott követelmények következetes betartatását. Kapcsolata a nyugdíjas évek alatt sem szakadt meg egykori kollégáival, gyakori, s érdeklődő vendég volt a laborban.

Emlékét megőrizzük!

Széchenyi István Egyetem


Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 09. 09:14, hétfő | Helyi

Jövőre már pilótákat is képeznek a Széchenyi-egyetemen

A nagy utasszállító repülőgépek vezetésére készíti fel a hallgatókat az a képzés, amelyet a győri Széchenyi István Egyetem indít 2025 februárjától a Wizz Air légitársasággal partnerségben.

2024. Szeptember 09. 08:09, hétfő | Helyi

Iskolapélda Győrben is

Iskolapélda elnevezéssel indított kampányt a rendőrség annak érdekében, hogy tanévkezdéskor ne történjen gyermekeket érintő közlekedési baleset.

2024. Szeptember 09. 07:08, hétfő | Helyi

Veszélyes növény közeledik hozzánk – jelezte az agrárminiszter

A kaukázusi medvetalp mérgező, fényérzékenyítő növény, veszélyes, mivel már az emberi bőrrel érintkezve kifejti mérgező hatását.

2024. Szeptember 08. 09:12, vasárnap | Helyi

Bíró Attila visszatért, a vízilabda edző a GYVSE Uni-Győr női szakágvezetője

Visszatér Bíró Attila a vizilabdasportba.