Városlista
2024. augusztus 6, kedd - Berta

Hírek

2011. Június 17. 14:29, péntek | Kék hírek
Forrás: HírTV

Gyerekbaleset miatt perelik a Tescót

Gyerekbaleset miatt perelik a Tescót

Be akarja perelni a Tescót az a család, amelynek nyolc hónapos gyermeke még tavaly szenvedett súlyos balesetet az áruházlánc budaörsi hipermarketében, miután a bevásárlókocsi felborult a benne ülő gyermekkel. Kiderült, a kocsi hibás volt

Csaknem egyéves huzavona után perre számíthat a Tesco, miután egyik Pest megyei üzletükben koponya- és kulcscsonttörést szenvedett egy nyolc hónapos fiú. A négyfős család legkisebb tagját a Tesco egyik bevásárlókocsijának gyereküléses részébe tették, a csecsemő már biztosan tudott ülni. Az anya éppen fizetett a pénztárnál, az apa pakolta vissza a kocsiba az árut, amikor nagy csattanást hallottak, majd a gyermek sírását.

A bevásárlókocsi az oldalára dőlt a benne ülő gyerekkel együtt. A szülők ekkor vették észre, hogy a kocsi hibás, jobb első kereke kiesett. Az áruházi dolgozók közül sokan látták a balesetet.

Mikor leültettek, és a kezembe adták a félig ájult fiamat, egy árus odasietett, és mondta, hogy a múlt héten is történt egy hasonló eset – mondta a fiú anyja – olvasható a Magyar Nemzet pénteki számában, melyből további részleteket is megtudhat. (rá)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 05. 07:57, hétfő | Kék hírek

Sophos: tavaly minden ötödik magyar vállalatot megtámadtak zsarolóprogrammal

Az adathalászat volt a magyar vállalatok elleni zsarolóvírus-támadások leggyakoribb forrása 2023-ban; tavaly minden ötödik magyar vállalatot megtámadtak zsarolóprogrammal

2024. Augusztus 03. 09:01, szombat | Kék hírek

NAV: folytatódik a nyári ellenőrzés

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2024. Augusztus 01. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ismét keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol.