Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2010. Július 16. 14:51, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Gyereket vár a gyönyörű modell

Gyereket vár a gyönyörű modell

Kétszeres oka is van Doutzen Kroesnak, hogy a fellegekben járjon - nemcsak első gyermekét várja, de a párja el is jegyezte.

Mivel már egy ideje Victoria egyik Angyala sem jelentette be, hogy terhes, Doutzen Kroes "kénytelen volt megtörni" a babacsendet. A huszonöt éves modell már a harmadik hónapban jár, és remekül érzi magát, olyannyira, hogy nem is szeretné abbahagyni a pózolást egészen a várandósága utolsó szakaszáig. A holland szépség pedig nemcsak anya lesz hamarosan, hanem feleség is. Lovagja, DJ Sunnery James ugyanis megkérte a kezét, amint megtudta a gólyahírt, és a lagzira még a pici érkezése előtt sort kerítenek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült