Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2010. Január 30. 06:27, szombat | Kék hírek
Forrás: Független Hírügynökség

Gyerekre támadt egy éhes kutya

Gyerekre támadt egy éhes kutya

Egy éhes rottweiler támadt egy tíz éves kislányra Kecskeméten. A kutya a combját marta meg, kórházba vitték.

Szabó Attila az Ebrendészet őrszolgálatának vezetője a Független Hírügynökségnek elmondta: a kislány egy boltból jött ki, kezében egy kakaós csigával.

Az éhes kutya feltehetőleg ezt akarta megszerezni, és a védekező gyereket combon harapta. A közeli presszóból siettek a segítségére, az ebet úgy kellett lerugdosni a gyerekről - tette hozzá. Szabó Attila elmondta: a rottweilert a presszó udvarára zárták, elkábították, majd egy telepre vitték. A kislányhoz mentőket hívtak, csak könnyebben sérült, de kórházba vitték. A kutyán nem volt nyakörv, és chipet sem találtak. Nem kizárt, hogy az állat hónapok óta kóborol a város utcáin, és napok óta nem evett. A Független Hírügynökség értesülései szerint a rendőrség nem indít eljárást az ügyben.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.