Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Június 24. 14:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Stop

Gyermekei mentették meg a világsztárt

Gyermekei mentették meg a világsztárt

A rapper önmagával vívott keserves harca lezárulni látszik. Legutóbbi albuma a 'Recovery', vagyis felépülés, amit gyógyszerfüggőségének emlékére készített.

A 37 éves Eminem, született Marshall Mathers, azt nyilatkozta, volt olyan nap, hogy 20 tablettát is beszedett.



"Bármit bevettem, amit adtak. Akárki is adta" - mondta a New York Times magazinnak.


Mathers már körülbelül két éve tiszta, vagyis nem szedett be gyógyszereket, de a gyógyulást nem rehabilitációs kezelésnek köszönheti.



"A rehabon úgy éreztem magam, mint Tapsi Hapsi. Amikor Tapsi Hapsi bevonul rehabra, utána fordulnak és megbámulják. Odabent az emberek ellopták a sapkáimat, a tollaimat, elvették a laptopom és autogramért könyörögtek. Nem tudtam a saját problémámra koncentrálni" - vallotta be a világhírű rapper.



Mathers elomdása szerint, felépüléséért a gyermekeinek tartozik hálával. "Nagyon szeretem őket, ők segítettek át a nehéz időszakon." A 14 éves Hailie Jade, vérszerinti gyermeke, Lainey és Whitney pedig fogadott lányai.

Hogy tiszta maradjon, a sztár hetente meglátogat egy rehabilitációs tanácsadót is.



"Az, hogy sikerült leküzdenem a nehézségeket, jobb emberré tettek. Azt hiszem le is nyugodtam kissé. Már sokkal átfogóbban, érettebben szemlélem a világot" - tette hozzá.

STOP

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült