Városlista
2024. július 25, csütörtök - Kristóf, Jakab

Hírek

2018. Szeptember 07. 13:16, péntek | Bulvár

Gyógyszermérgezést kaphatott a győri Ádám Tamás

Gyógyszermérgezést kaphatott a győri Ádám Tamás

Kiderült, mi okozhatta a Família Kft. egykori főszereplőjének halálát. Mint azt elsőként a Ripost megírta, csütörtök délután rendőrök lepték el Ádám Tamás VII. kerületi otthonát, miután a színész fia holtan találta édesapját.

A napilap most újabb részleteket közölt a rejtélyes halálesettel kapcsolatban.

A Ripostnak nyilatkozó szomszédok elmondása szerint a kiérkező orvos már nem tudott segíteni Ádám Tamáson, csak a halál beálltát tudta megállapítani, majd nem sokkal később megérkeztek a rendőrök, akik késő délutánig helyszíneltek.

A szomszédok úgy hallották, hogy gyógyszermérgezés volt a színész halálának oka.

Ádám Tamást sokan szerették szűkebb lakókörnyezetében, mindig vidám volt, mindenkihez volt néhány kedves szava.

A színész nevéhez rengeteg színházi és filmes alakítás fűződik, mégis 1991-ben vált igazán ismertté, amikor főszerepet kapott a mára már kultikussá vált, az MTV-ben kilenc éven át futó Família Kft. című sorozatban. Ő alakította a családfő, dr. Szép Károly karakterét, Esztergályos Cecília férjét.

Ádám Tamás a 2000-es évek elején eltűnt a nyilvánosság elől, de rendszeresen játszott a Szegedi Nemzeti Színházban, és rendezőként többször is közreműködött a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

Ádám Tamás hirtelen haláláról ismerősei, színésztársai nyilatkoztak a Borsnak. Xantus Barbara, aki a népszerű sorozatban is együtt játszott vele, azt mondta: "nagyon klassz ember volt."

Forrás: origo.hu

Kép: MTI/Kallos Bea

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.