Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Május 23. 08:30, csütörtök | Helyi önkormányzati
Forrás: gyor.hu

Győr díszpolgára lett a Győri Audi ETO KC

Győr díszpolgára lett a Győri Audi ETO KC

A győri női kézilabdacsapatot díszpolgárrá választották, a Bajnokok Ligája győzelmük miatt.

A győri női kézilabdacsapat óriási örömet szerzett Győrnek, sőt az egész országnak azzal, hogy megnyerte a Bajnokok Ligáját. Az önkormányzat Győr város díszpolgára címmel tüntette ki az együttest…

A Győri ETO KC tízszeres Magyar Bajnok és nyolcszoros Magyar Kupa győztesként 2013. május 11-én megnyerte az idei Bajnokok Ligája sorozatot, méghozzá úgy, hogy 16 mérkőzésből 15-ön diadalmaskodott. A győri csapat olyan maradandót alkotott, amellyel beírta magát a sporttörténelembe, és jelentősen növelte Győr városának hírnevét.

Borkai Zsolt polgármester a 2013. május 22-én a Városháza dísztermében megtartott ünnepségen úgy fogalmazott, a siker kulcsa, hogy az ETO az idén nagybetűs csapatként teljesített, a játékosok egymásért küzdöttek. Hozzátette, ez különösen az elődöntő visszavágóján volt érezhető, amikor vesztett helyzetből hozta vissza a meccset az együttes. Kiemelte, nem véletlen hát, hogy a csapat és a szurkolók ennyire egymásra találtak.

Cikk folytatása a gyor.hu oldalon..

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.