Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2011. December 08. 12:30, csütörtök | Helyi
Forrás: gyor.hu

Győr is felkerült a Malév repülési térképére

Győr is felkerült a Malév repülési térképére

A Malév december 8-tól naponta többször indít menetrend szerinti légi járataihoz csatlakozó buszjáratokat Győr és Budapest között.

A szolgáltatásnak köszönhetően, a világ csaknem minden országában lehet közvetlenül városunkba szóló jegyeket vásárolni, illetve Győrből is könnyebben elérhetők a külföldi nagyvárosok.

Ez nem egyszerű transzfer-szolgáltatás, az utazók attól a pillanattól fogva, hogy felszállnak a buszra, már a légitársaság utasának számítanak- mondta dr. Berényi János, a Malév igazgatóságának elnöke a Győrben tartott sajtótájékoztatón. Hozzátette, ezzel a Rába-parti város felkerült a légitársaság repülési térképére.

Gergye Ottó, a Malév kereskedelmi vezérigazgató-helyettese kifejtette, a minibuszjáratait igénybe vevő utasok mentesülhetnek a transzfer megszervezésétől, esetlegesen a szállás, valamint a parkolás költségeitől, nem kell a jegykezelésre várniuk, a légitársaság ugyanis már a buszon lehetővé teszi számukra a légi járatokra történő bejelentkezést, a megérkezést követően pedig gyorsított utas-biztonsági ellenőrzéssel juthatnak be a SkyCourt-ba.

Borkai Zsolt hangsúlyozta, Győr ezzel felkerült Európa repülési térképére. A polgármester bízik benne, hogy minél több győri és környéki választja az új szolgáltatást.

A busz akár egyetlen utassal is elindul, több érdeklődő esetén pedig akár két-három járatot is indítanak. Ha valaki közúti baleset vagy torlódás miatt lekésné a gépet, akkor díjtalanul másik járatra írják át a jegyét.

A Malév nem titkolt célja a szolgáltatás elindításával, hogy visszacsábítsa a győri és környéki utasokat a bécsi és a pozsonyi légitársaságoktól.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 09:16, vasárnap | Helyi

Kulcslyuk műtéthez kapott pénzt a győri kórház helyi vadászoktól

Megyei vadászok a győri kórház gyermekosztályának 1 200 000 forint értékű segítséget „vadásztak össze”.

2024. Május 19. 08:16, vasárnap | Helyi

Nyomatékot adnak gyakorlati tudásuknak

Még könnyebb lesz fizikát tanulni a győri Kazinczy Ferenc Gimnáziumban. Az intézmény megkapta ajándékba azt az eszközt, amelyet a tavalyi Alprosys Kreatív Fizikaversenyen használtak a diákok.

2024. Május 19. 07:12, vasárnap | Helyi

Díjat nyert a győri Audi

Azért kapta az elismerést, mert energiaigényének nagy részét megújuló forrásból fedezi.

2024. Május 18. 09:12, szombat | Helyi

A nyomdaipar egyik legnagyobb kitüntetését kapta a győri szakember

A díjat Egyházi Zsolt kapta, aki egy győri nyomdaipari céget vezet. Már az édesapja is nyomdász volt, az elismerést az ő emlékének ajánlja.