Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2012. Február 24. 15:32, péntek | PR
Forrás: Eudent fogászat

Győr legrégebbi fogászata a vadonatúj téren

Győr legrégebbi fogászata a vadonatúj téren

Változhat körülötte Győr barokk tere, lehet piac, parkoló, vagy kikapcsolódási központ, az Eudent fogászat, fogorvosi rendelő már több mint 60 éve ugyanazon a helyen várja régi és új pácienseit.

Apáról fiúra száll a tudás, immár a harmadik generáció óta. Dr. Szőcs József cégvezető, implantológus főorvos vezet körbe a három székes fogorvosi rendelőben, ahol négy orvos látja el a pácienseket. Fia, Dr. Szőcs András már a harmadik generációt képviseli, a rendelő falai közé a legfrissebb, legnagyobb tudást képviselő újdonságokat hozza. A Semmelweis Egyetem szakorvos képzési programjához hat éve csatlakozott a fogászat, saját, legjobb neveltjeik itt is maradtak, csakúgy, mint a legifjabb Szőcs doktor.

A rendelő fő profilja a fogpótlás.
Porcelán koronákat, hidakat és implantátumokat több mint 25 éves tapasztalattal készítenek és helyeznek be a rendelőben. Esztétikai fogászattal is magas szinten foglalkoznak, a fehérítés mellett akár teljes mosolytervezést is vállalnak, valamint fogékszereket, Swarovski köveket is elhelyeznek a fog felszínén úgy, hogy az nem károsítja a fogat.

A négy fogorvos munkáját dentálhigiénikusok és fogászati asszisztensek segítik. A fogpótlások a helyben lévő, saját fogtechnikai laboratóriumban készülnek.
Akár fogászati, szájsebészeti vagy esztétikai problémánk legyen, bizalommal fordulhatunk az Eudent fogászati rendelőhöz!

A betegrendeléseket egy kedves recepciós hölgy koordinálja, aki ismerősként üdvözli a visszajáró vendégeket, akik a kellemesen kialakított várókban akár internetezéssel is elüthetik az időt.

Sokan félnek, rettegnek attól, hogy fogorvoshoz kell, vagy kellene menniük. Az Eudent orvosai páciens orientáltak, először a félelmet kezelik, majd következhet a fog gyógyítása. A betegek nagy megelégedésére elfogadják az egészségkártyákat is.

Keresse fel az Eudent fogorvosi rendelőt Győrben a Széchenyi téren.
9021 Győr, Szabadsajtó u. 24.
06 96 518 038
info@eudent.hu

www.eudent.hu


A fájdalommentes mosolyért!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.