Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Január 23. 15:24, szombat | Helyi
Forrás: Revita TV

Győr-Szabadhegyi találkozások: Borkai Zsoltot és mesterét teltház várta

Győr-Szabadhegyi találkozások: Borkai Zsoltot és mesterét teltház várta

Borkai Zsolt polgármester (képünkön), olimpiai bajnok tornász, és Röck Samu mesteredző voltak az első vendégei a Szabadhegyi találkozások című közéleti rendezvénysorozatn

Zsúfolásig megtelt a győrszabadhegyi József Attila Művelődési Ház szerdán este, amikor is Borkai Zsolt polgármestert és Röck Samu mesteredzőt látták vendégül. A beszélgetés fő témája a sport volt, szóba került például az, hogy a tréner hogyan választotta ki a leendő tornászokat.

Győr polgármesteréből is így lett tornász, bár az első élmények nem voltak egyértelműen pozitívak. A Szabadhegyi találkozások című rendezvénysorozat házigazdája Simon Róbert Balázs, a városrész önkormányzati képviselője. Az alpolgármester azt ígéri, hogy a következő beszélgetős esteken is érdekes témákat hallhat majd a közönség.

Ezután pedig várhatóan minden hónapban elhívnak egy-egy művészt, sportolót vagy közéleti személyiséget. A rendezvények ingyenesen látogathatók.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 09:11, szombat | Helyi

Hamarosan indul a mennyei megyei is

Elkészült a sorsolás a labdarúgó vármegyei első osztályban. A bajnok, de a feljutást nem vállaló Koroncó Kapuváron kezd. A bajnokság 16 csapatosra bővült.

2024. Július 27. 08:15, szombat | Helyi

Életet is menthetnek a zsetonok

Zsetonokat gyűjt a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Július 27. 07:15, szombat | Helyi

Győrzámoly: Kinőtték az iskolát, konténerrel bővülnek

A sok fiatal kiköltöző miatt egyre nagyobb az igény az oktatási intézményre Győrzámolyon.

2024. Július 26. 09:12, péntek | Helyi

Belga sportigazgatója lett az ETO-nak

A bajnokság megkezdése előtt néhány nappal új sportigazgatója lett az ETO NB I-es labdarúgó csapatának. A belga Steven Vanharen korábban az MTK másodedzője is volt.