Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2012. Február 29. 10:35, szerda | Helyi
Forrás: MTI

Győrben épít új gyárat a Rehau: 60 millió euróból 200 új munkahely

Győrben épít új gyárat a Rehau: 60 millió euróból 200 új munkahely

A németországi központú Rehau több mint hatvanmillió eurós beruházással 26 ezer négyzetméternél is nagyobb üzemet épít a Győri Ipari Parkban, közvetlenül az Audi-gyár közelében.

A műanyagipari vállalkozás termelőüzeme, amelyben az autóipar számára gyártanak majd alkatrészeket, 2013-ban kezdi meg működését a tájékoztatás szerint, és akár 200 új munkahelyet is teremthet.

„Nemzetközi terjeszkedési stratégiánk részeként született meg a döntés a telekvásárlásról és az új gyár építéséről - áll a társaság keddi közleményében.
A cég 2005 óta készít lökhárítókat különböző Audi-modellekhez, termékeit just in time rendszerben szállítja közvetlenül az autógyártó vállalat gyártószalagjára. A társaságnak azonban további kapacitásokra van szüksége ahhoz, hogy eleget tudjon tenni TT és a Q7 modellekhez kapott rendeléseknek. A jövőben ugyanis mindkét modell első és hátsó lökhárítórendszerét is közvetlenül Győrben gyártják és fényezik az összeszerelés előtt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 10:31, szerda | Helyi

Győr legfinomabb kakaós csigáját kerestük – Megtaláltuk!

Kétféle ember van a világon: van aki tekeri, van aki harapja a kakaós csigát. Akár harapod, akár tekered a Bedő Pékség csigáját, egy problémád lesz vele: egyszer véget ér a tekercs. Handl Tamás az elmúlt több mint negyven évben csigák

2024. Május 15. 09:12, szerda | Helyi

A láthatóság minden évszakban fontos!

A jó idő egyre többeket csal a természetbe, sétára, mozgásra. De ilyenkor is tartsd szem előtt a biztonságot!

2024. Május 15. 08:12, szerda | Helyi

A Széchenyi István Egyetem Győri Innovációs Parkjába látogatott a francia nagykövet

Claire Legras, Franciaország budapesti nagykövete volt a Széchenyi István Egyetem vendége nemrégiben.

2024. Május 15. 07:13, szerda | Helyi

Vedd elő a színest!

Rajzolj és nyerj a MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajz-pályázatán, melynek témája a biztonságos közlekedés.