Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2016. Május 25. 00:00, szerda | Helyi

Győrben nyitja első vidéki üzletét a Nespresso

Győrben nyitja első vidéki üzletét a Nespresso

A Nestlé Nespresso S.A. május 17-én nyitotta meg első vidéki üzletét, melynek helyszínéül a győri Árkád bevásárlóközpontot választotta

A Nespresso hazai népszerűségének növekedése és az egyre nagyobb kereslet indokolta, hogy a minőségi kávét nyújtó világmárka Budapesten kívül is terjeszkedjen. A Nespresso számára fontos a személyes kapcsolat a fogyasztókkal, és a Nespresso Boutique lehetőséget ad arra, hogy a vásárlók egy exkluzív környezetben tapasztalják meg a márka nyújtotta élményt.

A Nespresso márka három pillérre épül: az első és legfontosabb az egyedülálló, tökéletes kávéminőség; a Nespresso kávéőrleményeinek készítésére csak a világ teljes kávétermesztésének 1-2 százaléka felel meg. A második pillér a speciális, szabadalmazott technológia, amely magas, 19 bar nyomáson történő kávéfőzést tesz lehetővé, ennek során az aromák felszabadulnak, a víz pedig egyenletesen oszlik el a kávészemcsék között, így készül a tökéletes alapanyagból tökéletes kávé. A Nespresso-élményt a személyes szolgáltatások teszik teljessé, ezeket a Nespresso Club testesíti meg.

A Nespresso 2006-ban egy rendkívül impozáns környezetben nyitotta meg első zászlóshajóját, az Andrássy úton, az Operával szemben. Ezt követte két további budapesti üzlet megnyitása és a webshop elindítása. A Nespresso folyamatosan keresi a növekedés újabb és újabb lehetőségeit, így természetes lépés volt, hogy a főváráson kívül is üzletet nyisson. Győr Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő városa. A kisalföldi megyeszékhely fiatalos lendülete, dinamikusan fejlődő ipara, pezsgő kulturális élete és idegenforgalma számos céget vonzott már a városba, így a Nespresso számára is hamar egyértelművé vált, hogy a város ideális helyszínt nyújt az első vidéki üzlet számára. Az új értékesítési pont a vállalat reményei szerint a helyi lakosok mellett a környező települések lakóit is elláthatja majd a gombnyomásra lefőzhető tökéletes minőségű kávé élményével.

A győri üzlet tulajdonképpen egy Mini Boutique, amely a korábbi, ideiglenesen telepített budapesti pop-up üzlet mintájára készült. Ezt az üzlettípust eddig leginkább feltörekvő ékszertervezők, a szépségipar és divatmárkák designerei alkalmazták előszeretettel, hogy friss ötleteiket egy új környezetben mutathassák be. A Nespresso Mini Boutique-ban a kávé szerelmesei elegáns környezetben válogathatnak a 23 Grand Cru kávéőrlemény közül, a kávégépeket pedig viszonteladó partnereknél és a http://www.nespresso.com oldalon keresztül tudják beszerezni a győriek.

Hatalmas mérföldkő a Nespresso Magyarország életében, hogy a mai napon megnyithatja első vidéki üzletét a győri Árkádban – mondta el Gyovai Györgyi, a Nespresso magyarországi vezetője. – Hosszas tervezés és kivitelezés előzte meg azt, hogy most átadhatjuk Mini Boutique-unkat a győrieknek, illetve a térségben élő kávékedvelőknek. Azt gondolom, Budapest után Győr is kiváló otthonául szolgál majd márkánknak, és itt is megoszthatjuk a kompromisszumok nélküli, minőségi kávé szeretetét mindenkivel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.

2024. Április 28. 08:10, vasárnap | Helyi

Szent Flórián nap – Nyitott szertárkapuk napja Győrszentivánon

A Nyitott Szertárkapuk Napjára különleges programmal készül a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Április 28. 07:15, vasárnap | Helyi

Eddig ötezren tudták csökkenteni áramszámlájukat napenergia segítségével

Már több mint 5000 nyertes van a Napenergia Plusz programban.

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.