Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2023. Szeptember 14. 09:16, csütörtök | Helyi

Győrben versenyeznek az ország legjobb rendőrei

Győrben versenyeznek az ország legjobb rendőrei

Kezdetét vette Győrben a XII. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Verseny.

Az eseményt Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága szervezi és bonyolítja le. A közlekedési rendőrök Győr városban összesen hat helyszínen mérik össze szakmai tudásukat.

Az eseményen az ország legjobb autós és motoros járőrei vesznek részt. A helyszínen dr. Forrai Zsolt r. ezredes, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes is köszöntette a résztvevőket, aki a tapasztalt, felkészült rendőröknek szintén eredményes versenyzést kívánt. Beszédében kiemelte, hogy a közlekedésrendészeti területen dolgozó kollégáink szakmai képzése kiemelt fontosságú, ennek egyik lényeges állomása az idei háromnapos verseny, amelyen az egyenruhások elméleti és gyakorlati ismereteiket mérhetik össze egymással.

Az eseményre az ország összes megyéjéből érkeztek az egyenruhások, akik az első napon a KRESZ, és szakmai ismereteikről adtak számot, a folytatásban pedig gyakorlati és szimulátorversenyeken mérik össze szakértelmüket.

Forrás: police.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?