Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2018. Április 25. 20:00, szerda | Helyi

Győrből a nagyvilágba

Győrből a nagyvilágba

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kereskedelmi tagozata „Győrből a nagyvilágba” címmel új rendezvénysorozatot indított, melynek első eseményét kedden, kávéházi hangulatban rendezték meg.

A kamarai székház kiváló konferencia helyszínén, Győri kötősédű, Győrből elszármazott sikeres emberekkel, prominens személyekkel szerveznek pódiumbeszélgetéseket.

"A kultúra és a gazdaság összefonódására épül a programsorozat." – hívta fel a figyelmet Obertolné Horváth Tímea a kamarai Kereskedelmi tagozat elnökségi tagja, mint a rendezvénysorozat kezdeményezője.

A első fórumbeszélgetésén Dr. Gresa István, az OTP Bank Nyrt. elnöki tanácsadójával, R. Kárpáti Péter színművésszel és Mihályfi Balázs, színművésszel találkoztak az érdeklődők. A meghívott vendégek a gazdaság és a kultúra képviselői voltak, példaértékű munkásságukkal az ország más pontjain is felhívják magukra a figyelmet, melyről őszintén, emberi arcukat megmutatva meséltek a közönségnek, amely többször tapssal jutalmazta a sziporkázó gondolatokat.

A pódiumbeszélgetés moderátora R. Kárpáti Péter színművész volt, kiválóan brillírozott beszélgető partnerei és a közéleti, magánéleti témák között. Már az indulásnál egy szerelmes verssel ragadta el a résztvevők érzéseit, figyelmét, hallgatva Őt testet öltött a csend. A vastaps sem maradt el, már az elején. Csak a végén derült ki, hogy ez a heves érzés mindannyiunkban közös és Győrhöz kötődik.

Az április végi különleges esemény, amelynek „érték show” műfaja is egyedi, folytatódik majd. Aki ismer olyan személyt, vagy talán Ő maga, aki Győrből kelt életútja során a várost továbbra is szívében hordozza és szívesen megosztaná gondolatait egy beszélgetés keretében, kérjük jelezze a koordinacio@gymskik.hu címre.

Forrás, fotó: Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.