Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2011. Augusztus 22. 07:40, hétfő | Helyi
Forrás: Nyugathír/etokc.hu

Győri címvédés a Sparkassen-kupán: a döntőben verte az Audi ETO a Valceát

Győri címvédés a Sparkassen-kupán: a döntőben verte az Audi ETO a Valceát

Izgalmas fordulatokban gazdag meccset hozott a Sparkassen Ladies Cup döntője. A vezetést többször birtokolta mindkét csapat, végül a Győri Audi ETO emelhette tavaly után idén is a magasba a győztesnek járó trófeát!

A döntőt mi kezdtük , Orbán Lekic, Kovacsics, Löke, Amorim,Vérten összeállításban kezdtünk, míg a kapuban Lunde kezdett. Amorim nyitotta a gólok sorát, egy szép átlövésgóllal, erre a harmadik perc elején válaszolt a Valcea. Lekic megcsinálta a lövőcselt, majd lepasszolt a szélre Orbánnak, aki nem hibázott. Az 5.perc elején harmadik gólunkat lőttük, Vérten Orsi lőtt szép gólt szélről. Hetest érően szabálytalankodtak Löke ellen, Tolnai azonban védte Kovacsics lövését. Lunde Haraldsen sokadjára védett nagyot, majd Amorim harcolt ki hetest, ezt Görbe belőtte(4-1). Blokkoltunk védekezésnél, a kipattanó Ardean-Elisei-é lett, aki nem hibázott. Tolnai védte Duda löketét, indította Manea-t aki egy gólra felhozta a Valcea-t. Sőt, Mahaharova már egyenlített a 9. percben. Visszavettük a vezetést, Vérten lopott egy labdát, indította Löke-t, aki nem hibázott. Löke ezúttal hetest és kiállítást harcolt ki, a hetest Görbe lőtte be. Passzívig támadtak a románok emberhátrányban végül hetest kaptak, amit be is lőttek(6-5). A 13. percben Löke fordult be szépen, és okos gólt lőtt. Manaharovát küldték ki a sporik két percre, de a hetest Görbe most kihagyta. Jovanovic emberhátrányból is tudott gólt lőni nekünk, de erre Duda gyorsan válaszolt(8-6). A következő román támadásnál Amorimot kiszórták, egyet kivédekeztünk, majd hetest dobhattunk, de Lekic lövését Tolnai kivédte, cserébe Özel hozta fel a Valcea-t egy gólra. Egyenlítettek a románok Manea révén a 20. percben. Újra vezettünk, Löke kapott álompasszot Görbicz-től és nem is hibázott. Ismét jött Manea és ismét egyenlő volt az állás, sőt a vezetést is átvették a románok. Hornyákot kiküldték két percre pihenni, Soit hetest dobhatott, és nem is hibázott(9-11). A félidő végéig ez nem változott, kétgólos román előnnyel mentek pihenni a csapatok.

A Valcea kezdte a második félidőt, de az első gól a miénk volt, Görbe hetest dobhatott és nem hibázott. Heidi indult gyorsan, és egyenlítei is tudott. Özel támadás közben elcsúszott, baja nem lett szerencsére, de a labda a mienk lett. Belejöttünk a gólszerzésbe, Duda góljával már vezettünk is(12-11). Löke érthetetlen módon senki sem figyelt román részről, ő köszönte szépen a lehetőséget és indításból 13. gólunkat lőtte. A Valcea gyorsan válaszolt, majd Özel már egyenlített. Hibák itt is- ott is ebből a Valcea jött ki jobban, Mahaharova szerezte meg a vezetést. Kettővel vezettek már, Jovanovic Maneát hozta gólhelyzetbe, aki nem is hibázott(13-15). Görbe harcolt ki hetest, amit saját maga értékesített is. Lekic egyenlített egy hatalmas bombával, Löke ziccert rontott, a kontrából hetest kapott a Valcea, de Lunde kifogta a gyartra próbálkozást. Mi is hetest kaptunk, plusz Özelt kiszórták,a büntetőt Görbe bedobta, vezettünk. Izgalmas fordulatos meccs volt ez. Hornyák ziccert hibázott, a Valcea nem tette ezt és egyenlített. Pálinger állt be a kapuba és nagyot védett, Vérten hetest harcolt ki, Görbe állt oda a büntetőhöz, és nem is hibázott(17-16). Manaharova sem a túloldalon a szélről. Pálinger védett, Löke hetest harcolt, ki amit Görbe ezúttal is belőtt. 10 perc volt hátra, amit Vérten Orsi ejtése nyitott(19-17), Radicevic kapott egy jó labdát végre és hárommal vezettünk. Sőt már néggyel is, Duda saját kipattanóját szedte össze, és belőtte a 21. győri gólt. Löke-nek picit hosszú volt az indítás, labdát szerzett a Valcea, Stanca pedig eredményes volt. Duda passzát Löke váltotta gólra hat perccel a lefújás előtt. Dudát kellett ápolni, miután ütközött Vizitiuval. Hetest is dobhattak a románok, de Pálinger kifogta a büntetőt. Három góllal vezettünk 5 perccel a vége előtt, Manaharova találata után. Özel két gólosra csökkentette a hátrányt, Löke visszaállította háromra(23-20). Vizitiu érkezett újfent kettővel vezettünk csak. Kati nagyot fogott, kettővel vezettünk az utolsó perc kezdetén. Dudát még kiállították, és hetest kapott a Valcea,Pálinger ezt is kifogta, ezzel 23-21-re győzött az Audi ETO ÉS MEGVÉDTE CÍMÉT!!!

Címkék: Győri Audi ETO KC

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.

2024. Április 28. 08:10, vasárnap | Helyi

Szent Flórián nap – Nyitott szertárkapuk napja Győrszentivánon

A Nyitott Szertárkapuk Napjára különleges programmal készül a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Április 28. 07:15, vasárnap | Helyi

Eddig ötezren tudták csökkenteni áramszámlájukat napenergia segítségével

Már több mint 5000 nyertes van a Napenergia Plusz programban.

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.