Városlista
2024. augusztus 9, péntek - Emőd

Hírek

2013. Április 25. 09:04, csütörtök | Helyi sport
Forrás: infogyor.hu

Győri ETO FC - Paks - Nézd meg élőben a meccset!

Győri ETO FC - Paks - Nézd meg élőben a meccset!

Nézze meg kedvencét és bíztassa a csapatot a helyszínen! Legyen részese az élménynek és szurkoljunk együtt az ETO-nak, pénteken 19 órakor.

Kezdje velünk a hétvégéjét! A meteorológusok kellemes időt, mi gólokat várunk péntek este. Ebben a szezonban élmény meccsre járni, hiszen alig akadt gól nélküli mérkőzésünk.

Önnek ki a kedvence? A mindig jókor érkező Djordje Kamber vagy a kiválóan helyezkedő Takács Ákos? A bombagóljaiért is kedvelt Völgyi Dani, a hajszálpontos passzairól híres Tarmo Kink, a higgadtságával is tekintélyt parancsoló Sasa Stevanovic áll közel a szívéhez? Az elnyűhetetlen Pátkai Máté, a lendületesen játszó Nikola Trajkovic, vagy a házi gólkirály Varga Roland megmozdulásai után tapsol lelkesebben? A sallangmentes játékot bemutató Michal Svec, a védelem oszlopa Lipták Zoltán, vagy a több poszton is bevethető Marke Strestík játékára kíváncsi leginkább, vagy két saját nevelésű támadónk Koltai Tamás és Dudás Ádám lövéseire?

Nézze meg kedvencét és bíztassa a csapatot a helyszínen! Legyen részese az élménynek és szurkoljunk együtt az ETO-nak, hogy olyan eredményesen szerepeljen hazai pályán a Paks ellen, mint ahogyan azt 2012-ben is tette.

A mérkőzés napján a jegypénztárak 16 órakor nyitnak, addig elővételben elővételben on-line, illetve az ETO Shopban lehet jegyeket vásárolni. A Családbarát program keretében a jeggyel, bérlettel rendelkező szurkolóink május 31-ig kedvezményesen látogathatnak el a Rába Quelle Élményfürdőbe, a Xantus János Állatkertbe és a Mextrém Parkba, mindhárom helyre négyen mehetnek be egy jegy vagy bérlet felmutatásával egységesen 1.000 forint/fő áron.

Címkék: eto

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 09. 16:45, péntek | Belföld

Így készült az idei Szent István-napi kenyér

A hagyomány és a megújítás kovászából sült az idei Szent István-napi kenyér és Innovatív kenyér, amelyeket a Szent István Nap helyszínein is megkóstolhatnak a látogatók.

2024. Augusztus 09. 09:28, péntek | Sport

Megvan a 4. arany, Rasovszky megnyerte, Betlehem pedig harmadik lett 10 kilométeren

Mindkét magyar induló érmet nyerte 10 kilométeres nyílt vízi úszásban.

2024. Augusztus 09. 09:11, péntek | Helyi

Horgászok figyelem: Pontytelepítés hat helyszínen

Augusztus elsején 4200 kilogramm pontyot telepített kezelt vízeibe a megyei horgász szövetség.

2024. Augusztus 09. 08:10, péntek | Helyi

Változik szombaton a piac helyszíne

Rendezvény (a Barokk-esküvő) miatt változik a Dunakapu téri piac helyszíne augusztus 10-én, szombaton. A Dunakapu tér helyett a Tarcsay Vilmos utca 1-3. szám alatti parkoló (a piac korábbi területe) ad otthont a piacnak.