Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. Április 25. 09:04, csütörtök | Helyi sport
Forrás: infogyor.hu

Győri ETO FC - Paks - Nézd meg élőben a meccset!

Győri ETO FC - Paks - Nézd meg élőben a meccset!

Nézze meg kedvencét és bíztassa a csapatot a helyszínen! Legyen részese az élménynek és szurkoljunk együtt az ETO-nak, pénteken 19 órakor.

Kezdje velünk a hétvégéjét! A meteorológusok kellemes időt, mi gólokat várunk péntek este. Ebben a szezonban élmény meccsre járni, hiszen alig akadt gól nélküli mérkőzésünk.

Önnek ki a kedvence? A mindig jókor érkező Djordje Kamber vagy a kiválóan helyezkedő Takács Ákos? A bombagóljaiért is kedvelt Völgyi Dani, a hajszálpontos passzairól híres Tarmo Kink, a higgadtságával is tekintélyt parancsoló Sasa Stevanovic áll közel a szívéhez? Az elnyűhetetlen Pátkai Máté, a lendületesen játszó Nikola Trajkovic, vagy a házi gólkirály Varga Roland megmozdulásai után tapsol lelkesebben? A sallangmentes játékot bemutató Michal Svec, a védelem oszlopa Lipták Zoltán, vagy a több poszton is bevethető Marke Strestík játékára kíváncsi leginkább, vagy két saját nevelésű támadónk Koltai Tamás és Dudás Ádám lövéseire?

Nézze meg kedvencét és bíztassa a csapatot a helyszínen! Legyen részese az élménynek és szurkoljunk együtt az ETO-nak, hogy olyan eredményesen szerepeljen hazai pályán a Paks ellen, mint ahogyan azt 2012-ben is tette.

A mérkőzés napján a jegypénztárak 16 órakor nyitnak, addig elővételben elővételben on-line, illetve az ETO Shopban lehet jegyeket vásárolni. A Családbarát program keretében a jeggyel, bérlettel rendelkező szurkolóink május 31-ig kedvezményesen látogathatnak el a Rába Quelle Élményfürdőbe, a Xantus János Állatkertbe és a Mextrém Parkba, mindhárom helyre négyen mehetnek be egy jegy vagy bérlet felmutatásával egységesen 1.000 forint/fő áron.

Címkék: eto

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Május 01. 09:19, szerda | Belföld

20 éve csatlakozott Magyarország az Európai Unióhoz

Hosszú évek után teljesült a magyarok vágya, most mégis sokan szkeptikusan a csatlakozás helyességét illetően.

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.

2024. Május 01. 09:12, szerda | Helyi

Megnyerte a férfi kézilabda bajnokságot a Győri ETO-UNI FKC

A hátralévő 3 forduló eredményétől függetlenül már most megnyerte a bajnokságot a Győri ETO-UNI FKC csapata.