Városlista
2022. augusztus 18, csütörtök - Ilona

Hírek

2013. Február 07. 09:56, csütörtök | Helyi
Forrás: MTI

Győri gokartos lett a Habsburg-sarj

Győri gokartos lett a Habsburg-sarj

Győri gokartcsapathoz szerződött az utolsó magyar király 15 éves dédunokája – írta csütörtöki számában a Kisalföld.

A cikk szerint Habsburg Ferdinánd Zvonimir – aki teljesítményével már jogot nyert arra, hogy a világ legjobb 72 juniorkorú gokartosával versenyezzen, s kevesen múlt, hogy nem jutott a döntőbe – az idei szezont biztosan magyar színekben, a Kálmán Motorsport tagjaként küzdi végig.
A cél a magyar bajnokság megnyerése után a világbajnokság, amelyen olyan nevek állnak rajthoz, mint a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher vagy éppen a szintén a száguldó cirkuszból ismert Juan Pablo Montoya gyermeke – írta a lap.
A 15 éves versenyző édesapja Habsburg Károly, nagyapja pedig Habsburg Ottó, IV. Károlynak, az utolsó magyar királynak a fia.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 18. 10:15, csütörtök | Helyi

Elszálltak a költségek, hitelre lehet szükség

Megemelheti a Győr Projekt és a Győr-Szol hitelkeretét az önkormányzat, amennyiben a képviselők jóváhagyják az erről szóló előterjesztést.

2022. Augusztus 18. 09:44, csütörtök | Helyi

Megvédte Európa-bajnoki címét Szabó Bence

Szabó Bence a győri Széchenyi István Egyetem sport- és rekreációszervezés szakos hallgatója a szolnoki Furkó Kálmánnal párban, címét megvédve aranyérmet szerzett.

2022. Augusztus 18. 07:31, csütörtök | Helyi

Nem bírta feldolgozni a szakítást

Dulakodott volt párjával, majd az elköltözése után három hónap alatt több mint 3800 alkalommal hívta fel telefonon. A Győri Járási Ügyészség vádat emelt a 35 éves férfi ellen.

2022. Augusztus 17. 09:17, szerda | Helyi

Nem csak a tanszer drágul

Drágultak a füzetek, a papíráru 40-50 százalékkal kerül többe, a kakaós csiga ára 45 százalékkal nőtt, ráadásul a gyereknek is több zsebpénzt kell majd adni, hiszen a büfékben is mindennek felment az ára.