Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2018. December 03. 16:00, hétfő | Bulvár

Győri hírességgel forgatta élete első reklámfilmjét a fiatal Pintér Máté

Győri hírességgel forgatta élete első reklámfilmjét a fiatal Pintér Máté

A Nemzeti Lovas Színház igazgatójának Pintér Tibor Tenyának kisfia, még csak 12 éves.

Már most komoly tervei vannak jövőjét illetően. Még nincs fél éve, hogy elhatározta, hogy ő igen is édesapja nyomdokaiba szeretne lépni. Első TV reklámját is leforgatta és nem is akárkivel.

“Nagyon büszke vagyok Mátére. Megkapta és már le is forgatta élete első TV reklámját, amiben együtt látható majd Freddie-vel. A reklàm az MTVA csatornáin lesz majd megtekinthető hamarosan.” - mesélte portálunknak Szick Petra modell, aki a kisfiú menedzsere.

Majd azt is hozzá tette, hogy nem csak TV reklámot forgatott Máté, megtörtént már élete első TV-s “divatbemutatója” is a Fem3Café csatornán, ahol Petra is szerepelt. Mindketten nagyon büszkén viselték Kiss Márk stylist ruháit.

Szerkesztette: Csobay Dániel

Fotók: Szick Petra

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.