Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2010. Január 02. 17:00, szombat | Helyi
Forrás: Nyugathír

Győri jótékonyság - Stark: "Emberszámba sem veszem, aki nem segít a gyerekeken!"

Győri jótékonyság - Stark: "Emberszámba sem veszem, aki nem segít a gyerekeken!"

lvonalbeli labdarúgók és válogatott öregfiúk léptek pályára a Magvassy Mihály Sportcsarnokban azért, hogy a torna bevételével támogassák a koraszülöttekkel foglalkoz

"Ez gyakorlatilag a kormány feladata lenne, amit sajnos a mostani kormány nem teljesít. Nagyon bízunk abban, hogy az elkövetkező kormány 2010-től jobban fogja támogatni ezt az alapítványt és az egész egészségügyet, hogy ne legyen szükség ilyen mértékben a hasonló tornák szervezésére."

A Pécs válogatott középhátvédjének, Stark Péternek a közelmúltban születtek ikrei. Mint mondja, ő sem érti, hogyan spórolhat a kormány a beteg gyermekek ellátásán.

Stark Péter középhátvéd, Pécsi MFC:

"Emberszámba nem veszem azt, aki a gyerekeknek nem tud segíteni. A gyerekek nem tehetnek semmiről, és főleg, ha rá vannak szorulva, akkor annak, aki tud, kutya kötelessége segíteni, úgy gondolom."

A győri Egészséges jszülöttekért Alapítvány évente 70-80 beteg kisgyermeken próbál segíteni.

Peczár László kuratóriumi elnök, Egészséges jszülöttekért Alapítvány, Győr:

"Akárhogy is, nehezebb vagy könnyebb körülmények között, de az alapítvány most már idestova 8 éve, hogy tud működni, és menti az életeket. Azt hiszem, hogy ennél több nem kell."


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?

2024. Július 15. 08:10, hétfő | Helyi

Jakabos Zsu nagy bejelentést tett

A győri úszóikon, Jakabos Zsuzsanna mindössze egy tizedmásodperccel maradt le a párizsi olimpiáról (200 pillangón), de a sportoló nem búslakodik

2024. Július 15. 07:13, hétfő | Helyi

Máris bejelzett a szénmoxid-érzékelő

A minap írtunk arról, hogy a nyáron is veszélyes lehet a szénmoxid-szivárgás, a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy Baross Gábor úti lakásba hívták is a tűzoltókat.