Városlista
2024. szeptember 8, vasárnap - Mária

Hírek

2010. November 22. 14:54, hétfő | Helyi
Forrás: gyorkosar.hu

Győri kosárlabda infók

Győri kosárlabda infók

Szombaton kadett csapatunk Veszprémben szerepelt az Országos Kadett bajnokság alapszakaszának utolsó fordulójában. Cseh Gergely tanítványai az első mérkőzésüket magabiztosan nyerték a házigazda Veszprém ellen, majd az utána közvetlenül

Elméletileg ez a mutató elég lehet a legjobb öt csapat közé kerüléshez, ami a továbbjutást jelentheti, azonban még hátra van néhány elmaradt mérkőzés, ami befolyásolja a végeredményt. A csoport végeredménye két hét múlva alakul ki.

Eredmények:
Nebuló KE VESC - Győrszol-Győri KC 39:93
Győrszol-Győri KC - Pápa KC 58:70

Egyesületünk partnere a Wolf Orvosi Műszer Kft kedvezményt biztosít egyesületünk utánpótlás játékosai számára. Utánpótlás játékosaink a Wolf, Szigethy Attila úti üzletében, kedvezményt kapnak a sport és utcai cipőkbe használható zselés cipőtalp-betétekből. A talpbetét elkészítése előtti vizsgálatot ingyenesen végzik el a szakemberek az üzletben, és csak a talpbetét árát kell kifizetni.

További részletek találhatók www.gyorkosar.hu oldalon

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 07. 09:12, szombat | Helyi

Ingyenes workshop szülőknek: újraéleszteni is megtanítják őket

Allergiás reakció, újraélesztés, Heimlich-fogás – ezek azok a dolgok, amelyekről sokan hallottunk már, de a gyakorlatban nem biztos, hogy tudnánk is alkalmazni.

2024. Szeptember 07. 08:14, szombat | Helyi

Kétszáz kiállító az idei Gazdanapokon

Közel 200 kiállítóval várják szombatig a látogatókat a 37. Bábolnai Gazdanapokon.

2024. Szeptember 07. 07:11, szombat | Helyi

Őszi nyitvatartás a pannonhalmi főapátságban

A turistafőszezon lezárultával a pannonhalmi főapátság nyitvatartása is őszi üzemmódra állt át, amely lényegében a tavaszinak felel meg. A legfontosabb, hogy hétfőn ne akarjuk látogatni a monostort!

2024. Szeptember 06. 09:13, péntek | Helyi

Katonás rend a női kéziseknél (VIDEÓ)

A 2024/25-ös évadnak hat új igazolással a soraiban nekivágó Győri Audi ETO KC csapata a hagyományoknak megfelelően csapatépítő programon vett részt.