Városlista
2022. augusztus 14, vasárnap - Marcell

Hírek

2010. Február 15. 07:47, hétfő | Helyi
Forrás: gyorkosar.hu

Győri kosárlabda infók

Győri kosárlabda infók

Szombaton felnőtt csapatunk bajnoki mérkőzésen lépett pályára Marcaliban. A mérkőzésen gyakorlatilag teljes csapattal sikerült játszanunk, szemben a Marcali ellen megvívott hazai mérk&#

A csapat a hosszú utazás ellenére jó ritmusban kezdte a találkozót. Támadásban szinte minden bejött és a védekezés is egészen jól tudott működni. Ebben az időszakban Laky Tibor tanítványai jelentős előnyre tettek szert. A mérkőzés második felétől védekezésünk kissé szétesett és a támadásoknak sem volt meg az a ritmusa, mint a mérkőzés elején. Ennek ellenére felnőtt csapatunkból mindenki pályára tudott lépni a mérkőzésen. sszességében csapatunk egy közepesnél valamivel jobb játékkal, egy hosszú hófúvásos utazással terhelve idegenben magabiztos győzelmet tudott elérni, és továbbra is tartja első helyét a bajnokságban.

Marcali VSZSE - Széchenyi Egyetem-Győri KC 86-107 (19-31, 20-21, 21-25, 26-30)
Marcali, 50 néző
vez: Benedek Z. és Kovács N.


Széchenyi Egyetem-Győri KC: CSISZR 28/9, BARUTA 16, Kránitz 9/9, HORVTH G. 27/12, CSAPLR-NAGY 10, Szigeti 1, Marosi 2, Bencsik 2, Cseh 2, Rédei, Szabadics 3/3, Neumann 8
edző: Laky TiborVasárnap került megrendezésre a Jedlikben a múlt hétről elmaradt Országos Serdülő Bajnokság nyugati keresztjátékának mérkőzése. Lantos Márton csapata egy félidőn át nagyon szépen kosárlabdázott, majd a második félidőben szétesett mind támadásban, mind védekezésben aminek csak vereség lehetett a vége. Serdülőink ezzel a vereséggel nem jutottak az ország legjobb 24 csapata közé és az alsó ágon folytatják.

Győri KC-Széchenyi Egyetem - Zalakerámia ZTE KK/A 75-91


Vasárnap a Jedlik SZKI-ban elmaradt a Gyermek-Kupa aktuális fordulója, a hófúvásra való tekintettel ellenfeleink nem vállalták az utazást. A tornát két hét múlva, nagy valószínűséggel, Szombathelyen fogják pótolni Mészáros Mátyás tanítványai.

Kedden 19.30-tól az Egyetem Edzőcsarnokában a Széchenyi István Egyetem csapata MEFOB mérkőzésen fogadja a Nyugat-Magyarországi Egyetem Csapatát. Ellenfelünk az NBI/B csoportjában szereplő SMAFC alakulatára épül, ám lehetőség szerint be tudnak vetni NBI/A csoportos játékosokat is.

Széchenyi István Egyetem - Nyugat-Magyarországi Egyetem
MEFOB mérkőzés
Egyetem Edzőcsarnok
2010. 02. 16. 19.30.
vez: Surányi G. és Lantos M.

A mérkőzésre mindenkit szeretettel várunk!


Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 13. 10:16, szombat | Helyi

Még ma is várható csillaghullás

Augusztus 12-13. között tömegesen érik el bolygónk felsőlégkörét a Perseidák hullócsillagai, azonban a telihold miatt csak a legfényesebb meteorokat láthatjuk majd.

2022. Augusztus 13. 08:16, szombat | Helyi

Másodszor is Hídpiknik

Immár második alkalommal rendezik meg a Rábca partjánál található vadregényes helyszínen a Pinnyédi Hídpikniket augusztus 20-án.

2022. Augusztus 13. 05:17, szombat | Helyi

Lesz piac, de nem mindig ott és akkor

Augusztusban a városi rendezvények miatt többször költözik a Dunakapu téri piac

2022. Augusztus 12. 15:16, péntek | Helyi

Működni fog a kémia

Legalábbis ami a szúnyog-ember kapcsolatot illeti. Folytatódik ugyanis a földi kémiai szúnyoggyérítés Győr területén, mégpedig augusztus 12-én, pénteken.