Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2010. Február 15. 07:47, hétfő | Helyi
Forrás: gyorkosar.hu

Győri kosárlabda infók

Győri kosárlabda infók

Szombaton felnőtt csapatunk bajnoki mérkőzésen lépett pályára Marcaliban. A mérkőzésen gyakorlatilag teljes csapattal sikerült játszanunk, szemben a Marcali ellen megvívott hazai mérk&#

A csapat a hosszú utazás ellenére jó ritmusban kezdte a találkozót. Támadásban szinte minden bejött és a védekezés is egészen jól tudott működni. Ebben az időszakban Laky Tibor tanítványai jelentős előnyre tettek szert. A mérkőzés második felétől védekezésünk kissé szétesett és a támadásoknak sem volt meg az a ritmusa, mint a mérkőzés elején. Ennek ellenére felnőtt csapatunkból mindenki pályára tudott lépni a mérkőzésen. sszességében csapatunk egy közepesnél valamivel jobb játékkal, egy hosszú hófúvásos utazással terhelve idegenben magabiztos győzelmet tudott elérni, és továbbra is tartja első helyét a bajnokságban.

Marcali VSZSE - Széchenyi Egyetem-Győri KC 86-107 (19-31, 20-21, 21-25, 26-30)
Marcali, 50 néző
vez: Benedek Z. és Kovács N.


Széchenyi Egyetem-Győri KC: CSISZR 28/9, BARUTA 16, Kránitz 9/9, HORVTH G. 27/12, CSAPLR-NAGY 10, Szigeti 1, Marosi 2, Bencsik 2, Cseh 2, Rédei, Szabadics 3/3, Neumann 8
edző: Laky Tibor



Vasárnap került megrendezésre a Jedlikben a múlt hétről elmaradt Országos Serdülő Bajnokság nyugati keresztjátékának mérkőzése. Lantos Márton csapata egy félidőn át nagyon szépen kosárlabdázott, majd a második félidőben szétesett mind támadásban, mind védekezésben aminek csak vereség lehetett a vége. Serdülőink ezzel a vereséggel nem jutottak az ország legjobb 24 csapata közé és az alsó ágon folytatják.

Győri KC-Széchenyi Egyetem - Zalakerámia ZTE KK/A 75-91


Vasárnap a Jedlik SZKI-ban elmaradt a Gyermek-Kupa aktuális fordulója, a hófúvásra való tekintettel ellenfeleink nem vállalták az utazást. A tornát két hét múlva, nagy valószínűséggel, Szombathelyen fogják pótolni Mészáros Mátyás tanítványai.

Kedden 19.30-tól az Egyetem Edzőcsarnokában a Széchenyi István Egyetem csapata MEFOB mérkőzésen fogadja a Nyugat-Magyarországi Egyetem Csapatát. Ellenfelünk az NBI/B csoportjában szereplő SMAFC alakulatára épül, ám lehetőség szerint be tudnak vetni NBI/A csoportos játékosokat is.

Széchenyi István Egyetem - Nyugat-Magyarországi Egyetem
MEFOB mérkőzés
Egyetem Edzőcsarnok
2010. 02. 16. 19.30.
vez: Surányi G. és Lantos M.

A mérkőzésre mindenkit szeretettel várunk!


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:14, szombat | Helyi

Az életed egy hajó – Mit gondolsz, megfelelően kormányozod?

2024. Április 20. 08:13, szombat | Helyi

Nagyüzemben a traffipaxok

Lakott területen belül fülelték le a legtöbb gyorshajtót Győr-Moson-Sopron vármegyében.

2024. Április 20. 07:15, szombat | Helyi

Hány méter palacsintát bírsz megenni? – rekordra készülnek a nyúliak

Hány palacsintát bírsz megenni? Hármat, négyet, ötöt vagy akár többet? És ha méterben kérdezzük?

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.