Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2015. Január 05. 15:04, hétfő | Helyi
Forrás: Police.hu

Győrújbarát külterültén is baleset történt a csúszós utak miatt

Győrújbarát külterültén is baleset történt a csúszós utak miatt

A nyálkás, csúszós úttesten nem megfelelően választották meg a gépkocsivezetők járműveik sebességét.

Személyi sérüléses közlekedési baleset történt 2015. január 5-én a 82-es számú főút 66+258-as kilométer szelvényében Győrújbarát külterületén.

A baleset helyszínelésének adatai alapján egy Mitsubishi típusú személygépkocsi vezetője közlekedett járművével Győr felől Nyúl irányába. Haladásakor gépjárműve sebességét nem az időjárási viszonyoknak megfelelően választotta meg, melynek következtében a jeges, csúszós aszfalton megcsúszott, majd a bal oldali fogalmi sávba sodródva a vele ellentétes irányból, szabályosan haladó Peugeot típusú tehergépkocsi bal első részének ütközött.

A baleset okozója nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.
Az egyenruhások a fenti helyszínelést követően pár méter távolságra egy újabb balesethez vonultak. A baleset okozója 2015. január 5-én 6 óra 32 perckor Citroen típusú személygépkocsijával közlekedett a 82-es számú főúton Győrújbarát felől Nyúl irányába. Közlekedésekor a 66+976-os kilométer szelvényhez érve az általa vezetett gépjármű sebesség nem az időjárási viszonyoknak megfelelően választotta meg, melynek következtében a jeges, csúszós útszakaszon a bal oldali útpadkára sodródva járművével felborult, majd a tetejére borulva állt meg.

A balesetben a gépkocsi jobb oldali első ülésén helyet foglaló utas nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.A 8418-as számú út 1-es kilométer szelvényében, a Koroncói út bekötő szakaszán, 2015. január 5-én 9 óra 22 perckor egy BMW típusú személygépkocsi vezetője nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét és a nyálkás úttestről az árokba hajtott, ahol tetejére borult. A jármű vezetője biztonsági övét nem használta, a gépkocsiból kiesett azonban személyi sérülései nem keletkeztek.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy megváltozott időjárási körülmények figyelembe vételével fokozott óvatossággal közlekedjenek!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?