Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2011. Augusztus 21. 08:40, vasárnap | Helyi
Forrás: Nyugathír/etokc.hu

Győzelmektől hangos szombat a Sparkassen-kupán: menetel az Audi ETO

Győzelmektől hangos szombat a Sparkassen-kupán: menetel az Audi ETO

Szünetben még csak két góllal vezetett a Győri Audi ETO a Metz ellen második csoportmeccsén a Sparkassen Cup küzdelmeiben, a második félidőben helyenként nagyon szépen is játszva 29-25-re sikerült legyőzni a franciákat.

Folytatás vasárnap 10:35-től - írja az etokc.hu.

A második meccsen az ellenfél, a Metz kezdte az összecsapást, de először mi szereztünk Amorim révén. A kapuban ezúttal Lunde Haraldsen védett, bő négy percig kapott gól nélkül őrizte a hálóját, mikor betaláltak a franciák. Duda hamarosan visszaszerezte a vezetést csapatunknak(1-2). Kevés gól esett a meccs elején, a hetedik percben Misi hetesből szerezte a harmadik gólunkat. A Metz egy lapos lövéssel jött fel újra egy gólra, majd hamarosan egyenlítettek is. Sőt szélsőjük harmadik góljával vezettek is a franciák(4-3). Belemenésért elvették tőlünk a labdát, az indításból ötödik gólunkat kaptuk. Egy gólra feljöttünk, szépen járattuk a fal előtt a labdát, végül Duda lőtt a hálóba(5-4). Sokat hibázott ezekben a percekben mindkét csapat, a franciák egy megpattanó lövésből tudtak Katrinnnak gólt lőni, amire Duda gyorsan válaszolt. Hamarosan Löke kapott végre egy használható labdát, amit persze annak rendje-módja szerint be is dobott, a franciák pedig kiállítást is kaptak. Határozottan feljavult a játékunk, Hornyák már a vezetést szerezte meg, ami kérészéletűnek bizonyult, Pineau volt eredményes(7-7). Lerohanás után ismét vezettünk Hornyák Ági szerezte meg második gólját a meccsen. Maradt izgalmas a meccs, a Metz újfent egyenlített, vezethettek is volna, ha nem saját csapattársát találja fejbe a francia lövő...J Egy indításból vezetett a Metz, Lekic azonban gyorsan egyenlített(9-9), a franciák hetest kaptak, amit be is dobtak. Lekic két emberrel a nyakán is helyzetbe került, és nem is hibázott. Végre láthattuk gyors játékunkat Lunde Haraldsen indította pontosan Vérten, és már vezettünk is(10-11). Lekic Lökéhez passzolt és máris kettővel vezettünk. A félidei állás csakúgy mint a Leverkusen ellen kétgólos győri vezetés, azaz 10-12 ide.

A második félidő Radicevic góllal kezdődött (10-13),majd Misi szerzett labdát majd gólt is. A franciák hamarosan megszerezték 11. góljukat is,majd Mendy-t kiállították, Lekic pedig gyorsan gólt is szerzett. Erre is volt válasza a Metz-nek, igaz ehhez kellet a mi hibánk is. Radicevic találata volt a csapat 16. gólja a meccsen. Lekic ezúttal ajándékba adta a labdát Ogjenovic-nak, aki köszönte szépen és gólt lőtt(13-16). Radicevic nagyon elemében volt, újabb szép gólja mutatta ezt. A túloldalon hetest kaptak a franciák, be is lőtték, majd egy indulás után már csak kettő volt az előnyünk(15-17), de jött Vérten Orsi majd Radicevic és ismét néggyel mentünk. Pineau-ra nem figyeltünk , szép gólt lőtt. Hornyák Ági harcolt hatalmasat, majd okos gólt lőtt, ez volt a huszadik gólunk. Öttel vezettünk már bő 10 perccel a lefújás előtt Radicevic ejtésének köszönhetően. A franciák 17. gólja után Misi labdát szerzett, Radicevic lerohanásból szép gólt szerzett, majd kezdtünk elhúzni, Kovacsics góljával hattal vezettünk(17-23). A Metz nem tudott mit kezdeni a védekezésünkkel, passzívig támadtak, de egy szabaddobásból csak túljártak a védelmünkön. Löke ismét szép passzt kapott, nem is hibázott, míg Misit kiállították két percre, a hetest pedig most is bedobták a franciák. Emberhátrányban is gólt dobtunk, Görbicz és Hornyák játszott össze, utóbbi szép gólt szerzett. Újabb francia gól, erre a ma nagyon elemében lévő Hornyák megint válaszolt. Öt perc volt hátra, amit a Metz gólja nyitott(21-26). Labdaeladás után gólt kaptunk, majd Hornyák Ági megint eredményes volt. Felváltva estek a gólok, a Metz 23. találatát szerezte, Radicevic erre szép ejtéssel válaszolt. Lunde Haraldsen ziccert fogott, Görbe pedig a szélről volt eredményes. Az utolsó percben egy francia gól és egy hetes volt a mérleg, így végül 29-25-re legyőztük a Metz gárdáját is.

Címkék: Győri Audi ETO KC

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.

2024. Április 28. 08:10, vasárnap | Helyi

Szent Flórián nap – Nyitott szertárkapuk napja Győrszentivánon

A Nyitott Szertárkapuk Napjára különleges programmal készül a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Április 28. 07:15, vasárnap | Helyi

Eddig ötezren tudták csökkenteni áramszámlájukat napenergia segítségével

Már több mint 5000 nyertes van a Napenergia Plusz programban.

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.