Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Január 22. 11:00, szerda | Bulvár

Győzike börtönbe kerülhet

Győzike börtönbe kerülhet

Az ügyészség indítványozta, hogy kerüljön börtönbe Győzike, mivel a showman 36 millió forinttal tartozik a NAV-nak.

A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt a Nógrád megyei férfi és társai ellen amiatt, mert körülbelül 35 millió forint adót nem fizettek meg.

A celeb ügyvédje úgy fogalmazott a Blikknek, a hatóság abban látja a problémát, hogy ezek a számlák nem Győzike nevére szólnak, mert a családi cég számlázott.

Az ügyészség börtönbe küldené Győzikét azzal, hogy legkorábban a büntetés kétharmadának letöltése után szabadulhasson és szeretnék, ha elrendelnék a 2013-ban adócsalás miatt kiszabott 1 év 8 hónapos büntetés letöltését is.

Győzike ellen korábban üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás,egy közel 20 millió forintos tartozás miatt emeltek vádat.

Abban az ügyben egy lízingelt luxusautó szerepelt. A nyomozók szerint ezután nem fizette meg az adót a showman, aki szerint ez hazugság, mert ezt az összeget már korábban rendezte.

2017 óta tart a kálváriánk, nem tudunk ettől szabadulni. Olyan ez az egész, mintha valakinek szúrnánk a szemét, ezért tönkre akarna minket tenni - mondta a Blikknek Győzike, akiért a lányai is aggódnak, főleg a kisebbik lánya.

"Apa sokszor rosszkedvű, látszik rajta, hogy sokat idegeskedik, aggódik és fél. Attól féltjük, hogy felemészti őt az egész ügy, pedig bírnia kell még a harcot" - mondta Virág.

Győzikének van mitől félnie ugyanis akár 20 hónapra is börtönbe kerülhet.

Forrás: origo.hu

Kép: Instagram/gaspargyozo

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.