Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Március 01. 17:40, csütörtök | PR
Forrás: InfoGyőr

„Ha a papagájnak nyugágy kell, akkor mi elkészítjük”

„Ha a papagájnak nyugágy kell, akkor mi elkészítjük”

Kedves, humoros hölgy fogad a Csabala Plexi Kft. bejáratában. Zsuzsa a cég ügyintézője és egyben az egyik ügyvezető, Csaba neje. Ő irányít férjéhez és társához, közben majdnem mindent megtudok a cégről.

Úgy érzem, Zsuzsa kifogástalan interjú alany, sőt, még talán az életéről, mindennapjairól is szívesen írnék, hihetetlen humora van és rendkívül segítőkész. Elmondom, hogy szeretnék egy interjút készíteni. Meg ha már itt vagyok, kellene egy teraszt, teteje fa és műanyag lenne. Számtalan megoldást javasol, mutat színeket, teljesen elkápráztat. Én azt hittem, csak a szokásos műanyag szín, az a fehéres létezik. Mindenhol azt látom. De nem. De még mennyire hogy nem! Aztán lassan tényleg megismerem Nikodém Csabát és Virágh Balázs ügyvezetőket, bár én még beszélgettem volna a hölggyel…

Hasonlóan szimpatikusak az úriemberek is, csodálkozom, a mai rohanó világunkban hogyan létezik, hogy csak egy teraszt lefedni akaró emberre, amilyen most én vagyok, ennyi időt szakítanak. Azt mondják, ők imádják a munkájukat és minden érdeklődő érdekes kihívás is egyben. Tökéletes munkához idő kell. Na jó, ez igaz, egyetértünk.

Nyolc hónapja alakult a cég. Öt! Azt hittem, húsz éve együtt dolgoznak itt. Minden flottul működik, egyetértenek és precízen dolgoznak. Jönnek- mennek a kliensek, én meg csak csodálkozom. Semmi hiba, semmi reklamáció, mindenki megköszöni, hogy ilyen, meg olyan jót csináltak.

Na azért kiderül. Hogy már régóta együtt dolgozik Csaba és Balázs. Tudták, érezték, hogy ők jók együtt. Már komolyan érdeklődöm a cég iránt. Mivel foglalkoznak még?

- Ó, hát mindennel, ami műanyag! Nincs lehetetlen számunkra. A nagy cégeknek, mint például az Audinak ugyanúgy dolgozunk, mint a lakosságnak. Készítettünk már hörcsögnek ketrecet, házi nyúlnak toilettet, törölköző tartót, fogkefe tartót. Ha a papagájnak nyugágy kell, akkor mi elkészítjük.

- Nem is rossz- nézem a fogkefe tartót, mert papagájom nincs. Ötletes, ki lehet dobni a kukába a poharat, ami úgyis bepenészesedik, ha nem mindennap mossa az ember. Itt ilyen gond nincs.

Persze az extrém kívánságokon kívül van itt hétköznapi munka is. Tolóajtókat beltérre és kültérre éppúgy készítenek, mint télikertet, de temetkezési cégeknek műanyag keszont is gyártanak. Üzletek vitrineket rendelnek, élelmiszerboltok lehelet védőket. Reklámcégek meg mindent, ami műanyag! Csabáék pedig minden egyes darabot úgy készítenek, mintha gyermekük lenne. Odaadással, figyelemmel, precizitással. Egy biztos, nem sok ilyen cég indult mostanában. Pláne nem a válság idején. De a Csabalát kemény műanyagból faragták! Bátorsággal és elhivatottsággal felépítették álmaik vállalkozását.

Ingyenes felszabással, kedvező szállítási feltételekkel és rövid határidővel dolgoznak. Az építőipar, belső építészek, reklámipar, élelmiszeripar és gépipar folyamatosan foglalkoztatja a céget, rendelnek és szállítanak. Mindenki elégedett, próbálja ki Ön is! Olyan jó hiteles, szakértő emberekkel tárgyalni, akik kedvesek és humorosak!

Karácsony előtt is érdemes benézni, mert aktuális termékek készítésével és árkedvezménnyel várnak minden kedves megrendelőt!

Bővebb információ ide kattintva.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből