Városlista
2024. június 19, szerda - Gyárfás

Hírek

2023. Szeptember 18. 08:15, hétfő | Helyi

Ha beteg a gyerek, inkább maradjon otthon

Ha beteg a gyerek, inkább maradjon otthon

Egyfajta rákmegelőzésnek is tekinthető a HPV elleni vakcina beadása, amit az ingyenes, iskolai kampányoltás részeként szeptember 11-ig igényelhettek a szülők.

Az egyik győri házi gyermekorvos szerint évről évre egyre többen élnek a lehetősséggel. Dr. Schmidt Péter beszélt arról is, érezhetően megnőtt a forgalom a rendelőben, sokan torokgyulladásra, lázra, köhögésre panaszkodnak. Kiemelte: ha beteg a gyermek, inkább maradjon otthon, mert az iskolában akár az egész osztályt is megfertőzheti.

Címkék: óvoda, betegség, gyerek, hpv, iskola

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 19. 08:13, szerda | Helyi

A Szentlélek-egyházközösség hívei másodjára kemény hangú levelet írtak a megyéspüspöknek

Ahogy portálunk is megírta: Győrben nagy port kavart, amikor néhány hete híre ment, hogy Benkovich Ferenc plébánost várhatóan nyugdíjazni fogja a püspöke.

2024. Június 19. 07:13, szerda | Helyi

A Széchenyi István Egyetem hallgatóinak újabb sportsikerei: olimpiai kvalifikáció és MEFOB-érmek

Június második hétvégéjén eldőlt, hogy Takács Kincső, a győri Széchenyi István Egyetem turizmus-vendéglátás szakos hallgatója kenuban indulhat a párizsi olimpián.

2024. Június 18. 10:36, kedd | Helyi

Jakabos Zsu: abszolút Európa-csúcs!

Az UNI Győri Úszó SE három versenyzővel vesz részt a belgrádi Európa-bajnokságon, közülük kettő már rendelkezik olimpiai A szinttel.

2024. Június 18. 09:13, kedd | Helyi

Az újraszámlálás után is Pintér Bence Győr polgármestere

Fél nap alatt újraszámolták Győrben azt a 4200 szavazatot, amelyet Dézsi Csaba András fideszes polgármester fellebbezése miatt kellett átvizsgálni.