Városlista
2024. augusztus 5, hétfő - Krisztina

Hírek

2014. December 08. 10:59, hétfő | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Ha karácsonykor elkezdi használni, tavasszal állásinterjúzhat Londonban vagy Bécsben. Mi az?

Ha karácsonykor elkezdi használni, tavasszal állásinterjúzhat Londonban vagy Bécsben. Mi az?

Az érzékekre ható tanulás a leghatékonyabb.

Önt állította már meg külföldi az utcán, hogy útbaigazítást kérjen? Akkor talán ismerős az az érzés, amikor értve a kérdést, megpróbál ugyan válaszolni, de a szavak valahonnan nagyon-nagyon mélyről próbálnak a felszínre törni, végül mindig kézzel-lábbal mutogatja, merre van az arra.

Aki sohasem tanult angolul vagy németül, aki fejlesztené, felélesztené nyelvtudását, először mindig klasszikus iskolai keretek között folyó tanfolyamban látja a megoldást. Aztán ezzel egy időben rögtön elkezdi a kifogások gyártását is: drága, nincs időm, ehhez nem vagyok túl okos, nekem úgysem menne, nem szeretek házi feladatot írni, és egyébként is, mire használnám, úgyis elfelejtek mindent.Létezik egy módszer, ami számítógépen, okostelefonon, tableten futtatható, használatához nem szükséges internet-hozzáférés, és napi 15-20 percnyi „játékkal” már néhány hét alatt látványos eredményeket érhet el.

Gyermekének nehezen megy a német? Vállalkozása tovább fejlődhetne, ha tudna angolul? Külföldön próbálna elhelyezkedni, de utoljára az iskolában voltak sikertelen próbálkozásai a nyelvtanulással?A Click 4 Skill módszere a hallásra, látásra, tapintásra hatva itatja át a tudatunkat nyelvtudással: azonnal használható tudást ad. Okostelefonon használva a nap bármelyik szakaszában tanulhat, az idejét Ön osztja be.Ingyenesen kipróbálható leckékért látogasson el a www.adjunkalmokat.hu/click4skill oldalra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 05. 09:10, hétfő | Helyi

ETO FC: Három gólos debreceni győzelem az első hazai NB I-es fordulóban

Kilenc év után újra NB I-es mérkőzésnek adott otthont az ETO Stadion, ahol a győri csapat a Debrecen gárdáját fogadta. A félidő 0-0-ás döntetlent hozott, a végén a Debrecen örülhetett: három góllal nyerte a mérkőzést.

2024. Augusztus 05. 08:11, hétfő | Helyi

Nagy volt a nyomás, jövőre távozik a nagycenki iskolaigazgató

A nagycenki iskolában több mint 300 szülő petíciót írt alá annak érdekében, hogy ne nevezzék ki újabb öt évre az iskolaigazgatót – mégis kinevezték.

2024. Augusztus 05. 07:16, hétfő | Helyi

Mennyi marad hónap végén a zsebünkben?

Egy friss felmérés szerint nőtt azok száma hazánkban, akiknek marad valamennyi pénzük a hónap végén, és többen érzik magukat magabiztosnak a pénzügyeikben. Minden harmadik magyar tudott havonta valamennyit félretenni.

2024. Augusztus 04. 09:11, vasárnap | Helyi

A Nap képe: így váltunk vissza mi

A felvétel csütörtökön délután készült Győrben, szándékosan nem nevezzük meg, melyik áruházban, mert a helyzet sajnos általános.