Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2014. December 08. 10:59, hétfő | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Ha karácsonykor elkezdi használni, tavasszal állásinterjúzhat Londonban vagy Bécsben. Mi az?

Ha karácsonykor elkezdi használni, tavasszal állásinterjúzhat Londonban vagy Bécsben. Mi az?

Az érzékekre ható tanulás a leghatékonyabb.

Önt állította már meg külföldi az utcán, hogy útbaigazítást kérjen? Akkor talán ismerős az az érzés, amikor értve a kérdést, megpróbál ugyan válaszolni, de a szavak valahonnan nagyon-nagyon mélyről próbálnak a felszínre törni, végül mindig kézzel-lábbal mutogatja, merre van az arra.

Aki sohasem tanult angolul vagy németül, aki fejlesztené, felélesztené nyelvtudását, először mindig klasszikus iskolai keretek között folyó tanfolyamban látja a megoldást. Aztán ezzel egy időben rögtön elkezdi a kifogások gyártását is: drága, nincs időm, ehhez nem vagyok túl okos, nekem úgysem menne, nem szeretek házi feladatot írni, és egyébként is, mire használnám, úgyis elfelejtek mindent.Létezik egy módszer, ami számítógépen, okostelefonon, tableten futtatható, használatához nem szükséges internet-hozzáférés, és napi 15-20 percnyi „játékkal” már néhány hét alatt látványos eredményeket érhet el.

Gyermekének nehezen megy a német? Vállalkozása tovább fejlődhetne, ha tudna angolul? Külföldön próbálna elhelyezkedni, de utoljára az iskolában voltak sikertelen próbálkozásai a nyelvtanulással?A Click 4 Skill módszere a hallásra, látásra, tapintásra hatva itatja át a tudatunkat nyelvtudással: azonnal használható tudást ad. Okostelefonon használva a nap bármelyik szakaszában tanulhat, az idejét Ön osztja be.Ingyenesen kipróbálható leckékért látogasson el a www.adjunkalmokat.hu/click4skill oldalra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.

2024. Április 27. 08:12, szombat | Helyi

Elkapták a győri pikóbárót

A rendőrség információi szerint az 55 éves győri férfi a megyénk egyik legismertebb kábítószer-kereskedője volt.

2024. Április 27. 08:02, szombat | Helyi

2024. Április 27. 07:12, szombat | Helyi

10 millió fa a Földért

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.