Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2017. December 05. 09:40, kedd | Belföld

Ha talál egy piros könyvet az utcán, vegye fel, a Libri ajándéka!

Ha talál egy piros könyvet az utcán, vegye fel, a Libri ajándéka!

A Libri ezer könyvet hagy el országszerte és arra vár, hogy az olvasók megtalálják.

“A Libri december 1-je és 24-e között megvalósuló kampányában könyvajándékokkal lepi meg az olvasás szerelmeseit. Nem kevesebb, mint 1000 könyvet rejt el országszerte, 20 vidéki városban és Budapesten, különleges helyszíneken, különleges csomagolásban, hogy átadhassa az idei év első karácsonyi ajándékát.” - írja közleményében a könyvkereskedő cég.
A könyvek piros karácsonyi díszcsomagolásán egy-egy olvasásélményre
utaló mondat áll.

Összesen 27 címet rejtenek el. A könyvekben minden megtaláló egy rövid ajánlót talál a Libri szakértőitől, amiben röviden felvázolják, hogy mi az, ami az adott könyvben számukra a legérdekesebb volt. A cég az oldalán egy térképet is közzé tett, amelynek segítségével az érdeklődők követhetik, hogy hol tart az 1000 ajándékkönyv elrejtése és megtalálása. A térkép folyamatosan frissül.

Az elrejtett könyvek között olyan művek vannak, mint Boldizsár Ildikó meséi, Agatha Christie Gyilkosság az Orient expresszen című krimije, Al Ghaoui Hesna frissen megjelent könyve, a Félj bátran, Radnóti Miklós másfél évtizednyi levelezése, Bödőcs Tibor íróparódiái, Elena Ferrante Új név története című műve, vagy Margaret Atwood disztópiája, A Szolgálólány meséje.

Forrás: 444.hu; Libri

Fotó: anilakkus/anilakkus; index.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 15:00, hétfő | Belföld

EMBERTELEN PODCAST

AI-ok randiznak a Betone új podcastjában

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton