Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2010. Július 26. 07:37, hétfő | Kék hírek
Forrás: HírTV

Ha nem mondják neki, nem tudta volna, hogy a rendőr halálát okozta?

Ha nem mondják neki, nem tudta volna, hogy a rendőr halálát okozta?

Állítása szerint nem látta a mögötte lévő rendőrt az a fiatalember, aki menekülés közben ütötte el az egyik őt üldöző egyenruhást még pénteken. A férfi a bíróságon kamerák előtt azt nyilatkozta, ha nem mondták volna neki, hogy

Nem szándékosan gázolt - ezt mondta újságírók előtt vasárnap a bíróságon az a férfi, aki pénteken, menekülés közben elütött egy rendőrt a Keleti pályaudvarnál. A fiatalember szerint két fegyveres rendőr állt meg előtte, ettől ijedt meg. Azt látta, hogy a mögötte lévő járőrautónak nekiment, de azt már nem, hogy elgázolt valakit. Hozzátette: ha nem mondták volna neki, hogy egy rendőr meghalt, nem is tudott volna róla. Arra a kérdésre, hogy egyáltalán miért menekült, azt válaszolta, hogy nem volt jogosítványa. Elmondása szerint egyébként az élettársa biztatta, hogy menjen.

Arra, hogy fogyasztott-e alkoholt vagy drogot, a gyanúsított némi habozás után azt felelte, egy pohár sört ivott meg ebéd után, még órákkal a történtek előtt.

A férfi ellen egyébként több eljárás is folyik vagyon elleni bűncselekmények miatt. A férfi azt mondta, egy korábbi ügye miatt pár nap múlva börtönbe kellene vonulnia. A gyanúsított egyénként most lesz harminc éves, szakmáját tekintve pedig autószerelő.

Nyilatkozott a férfi kirendelt ügyvédje is, aki egyebek mellett azt mondta, az még pontosításra vár, hogy történt a gázolás. A nyomozás folyamán derül majd ki az is, hogy a fiatalember kábítószer hatása alatt állt-e. Tóth Boglárka arra a kérdésre, hogy kié volt a kérdéses autó, a védencétől kapott tájékoztatás alapján azt mondta, hogy a gyanúsítotté és az élettársáé.


(FH)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.

2024. Július 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Lecsapott a rendőrség Kerepesen!

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.

2024. Július 26. 09:25, péntek | Kék hírek

Mintegy 90 kilogramm drogot foglalt le a rendőrség, nyolc embert gyanúsítanak az ügyben

Mintegy 90 kilogramm marihuánát foglalt le a rendőrség az elmúlt hetekben, az ügycsoportnak eddig nyolc gyanúsítottja van - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) csütörtökön a police.hu oldalon.

2024. Július 25. 07:33, csütörtök | Kék hírek

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentesnél

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentes közelében szerda este - közölte Pere Csaba, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére.