Városlista
2022. május 27, péntek - Hella

Hírek

2021. December 16. 08:40, csütörtök | Helyi

Hagyományos magyar szalagavatót tartottak az Audi iskolában

Hagyományos magyar szalagavatót tartottak az Audi iskolában

Az elmúlt tanévben a járvány miatt elmaradt a szalagavató, de idén az alkalomnak megfelelően ünnepelhették a végzősöket.

A győri intézmény az ünnepélyesen feldíszített sportcsarnokban fogadta a két érettségiző osztály diákjait, szüleiket és tanáraikat, valamint a meghívott vendégeket.

Dirk Lange főigazgató helyettes kiemelte a szalag az összetartozás jelképe, szimbolizálja a közösséget, amelynek a fiatalok részei,valamint az előttük álló közös célt is. A főigazgató helyettes sok sikert kívánt a diákoknak, hangsúlyozva, hogy az Audi Hungaria ÁMK-ban megszerzett tudással megfelelően felvértezve léphetnek ki a negybetűs életbe.

A szalagok ünnepélyes kitűzése mellett nem hiányozhatott a hagyományos osztálytánc, valamint a 12. és 11. osztályosok beszéde és köszöntője sem.

Címkék: audi, győr, szalagavató

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 26. 17:24, csütörtök | Helyi

Gulyás: péntektől csak magyar rendszámú autók tankolhatnak rezsicsökkentett áron

Péntektől csak magyar rendszámú autók tankolhatnak a magyarországi benzinkutakon rezsicsökkentett árú üzemanyagot - mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki sajtótájékoztatóján, Budapesten.

2022. Május 26. 11:42, csütörtök | Helyi

Történelmet írhatnak a lányok

Győrben nagyot álmodtak a női focisták, az álom pedig folytatódik: a magyar kupa már bekerült a vitrinbe, most viszont egy még nagyobb falat, a bajnoki döntő következik.

2022. Május 26. 10:15, csütörtök | Helyi

Gyermekház Győrszemerén

Átadták a gyermekházat Győrszemerén, aminek programját a Magyar Vöröskereszt Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezete is biztosította.

2022. Május 26. 07:15, csütörtök | Helyi

A Csík Zenekarral tér vissza a Ladikos Fesztivál

A Covid előtti állapotokat szeretné újra felidézni idén a mecséri Duna parton a XVII. Ladikos Fesztivál június 10-12. között.