Városlista
2024. február 25, vasárnap - Géza

Hírek

2010. Január 03. 07:31, vasárnap | Kék hírek
Forrás: HírTV

Hajókötelék szabadult el a dunaföldvári hídnál

Hajókötelék szabadult el a dunaföldvári hídnál

A dunaföldvári hídnál balesetet szenvedett egy több egységből álló hajókötelék. Az elszabadult bárkák egyike a hídnak csapódott, másik kettő pedig fennakadt a híd lábánál.

Szombaton délelőtt 10 óra körül történt a baleset a dunaföldvári Beszédes József hídnál. Egy kilenc bárkát a Dunán felfelé toló, román lobogó alatt hajózó hajókötelék - eddig tisztázatlan okból - szétszakadt közvetlenül a híd fölötti folyószakaszon. A Közlekedésbiztonsági Szervezethez érkezett bejelentés szerint az egyik elszabadult bárka a híd lábának ütközött, majd másik kettő, szintén elszabadult bárkával együtt fennakadt. A dunaföldvári szakaszon a baleset miatt a Duna jelenleg lefelé hajózható. Az elszabadult bárkákat a vízirendőrök segítségével, a román tolatóhajó legénysége próbálja befogni. A balesetben senki sem sérült meg.

HavariaPress


Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 25. 08:31, vasárnap | Kék hírek

Ellopták a pannonhalmi Radnóti-szobrot

Ellopták Pannonhalmáról Radnóti Miklós szobrát, amelyet 1983-ban Meszlényi János bronz lemezekből készített - tájékoztatta a város polgármestere szombaton az MTI-t.

2024. Február 22. 06:00, csütörtök | Kék hírek

Majdnem hárommillió forint értékben tankolt egy férfi a volt munkáltatója számlájára

Egy 49 éves férfi nyolc hónap leforgása alatt közel 4500 liter üzemanyagot tankolt volt munkáltatója kontójára 2,7 millió forint értékben, csalás miatt indítottak eljárást ellene

2024. Február 21. 13:33, szerda | Kék hírek

21 önkormányzati hivatal páncélszekrényét törték fel

Tolvajok 21 önkormányzati hivatal páncélszekrényét törték fel, illetve kísérelték meg feltörni, mellyel közel 8 millió forintos kárt okoztak.

2024. Február 20. 16:16, kedd | Kék hírek

Jogerősen elítélték azt a volt pedagógust, aki egy diákkal létesített szexuális kapcsolatot

Jogerősen tíz hónap, két évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a volt pedagógust, aki szexuális kapcsolatot létesített az iskolájában tanuló kiskorú diákkal