Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2010. November 28. 14:41, vasárnap | Sport
Forrás: HírTV

Halál a bajnokságon

Halál a bajnokságon

Meghalt egy svájci versenyző, egy másik pedig válságos állapotban van, miután súlyos baleset történt a motoros Sportsbike bajnokság pénteki futamán, Dubajban - közölte a National nevű helyi lap szombaton.

A 39 éves Pascal Grosjean, aki címvédőként ismét győzött, a célbaérkezés utáni tiszteletkör végeztével lassított, amikor 200 kilométer per órás sebességgel belerohant egy Tony Jordan nevű motoros, aki a harmadik helyen ért be - közölte az angol nyelvű lap. Az ütközés következtében mindkét versenyző lerepült a motorjáról, és az aszfaltba csapódtak.

Grosjeant és Jordant azonnal kórházba szállították, a svájci bajnokon azonban már nem tudtak segíteni, Jordan pedig azóta válságos állapotban van. Hamish Brown, a Dubai Autodrome pálya igazgatója mély megrendülését fejezte ki a tragédia miatt.

Ez már a második halálos baleset ezen a pályán idén. Április 23-án a belga autóversenyző, Christophe Hissette halt meg, miután az időmérő edzésen kigyulladt az autója. (da)

FH

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:47, csütörtök | Sport

Magyar Nagydíj - Herendi sisakban versenyez Norris a Hungaroringen

Lando Norris teljesen egyedi, Herendi sisakban versenyez majd a hétvégén sorra kerülő 39. Forma-1-es Magyar Nagydíjon.

2024. Július 17. 07:51, szerda | Sport

BL-selejtező - Walesi ellenfél vár a Ferencvárosra

A The New Saints lesz a Ferencváros labdarúgócsapatának ellenfele a Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában.

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.