Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2018. Január 25. 07:42, csütörtök | Belföld

Halálos baleset hajnalban az M1-es autópályán - négy autó ment egymásba

Halálos baleset hajnalban az M1-es autópályán - négy autó ment egymásba

Négy gépkocsi ütközött össze csütörtök hajnalban az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 118-as kilométernél, a balesetnek halálos áldozata és két sérültje is van.

- közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a rendőrség.

Eddig tisztázatlan okok és körülmények között egy Hegyeshalom felé közlekedő autó átszakította a szalagkorlátot, majd nekiütközött a Budapest felé vezető oldalon egy trélernek. Az ütközés erejétől a sofőr kiesett az autóból és a tréler mögött haladó másik személyautó elé esett, amely elütötte.

A balesetben az elsődleges információk szerint a korlátot átszakító autó vezetője életét vesztette, ketten megsérültek.

Az érintett útszakaszt a rendőrség a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárta és a forgalmat a 119. kilométerszelvénynél a 82-es főútra terelte. A balesetben érintett tréleren az egyik autó a pályatest Hegyeshalom felé vezető oldalára is átlóg, ezen a szakaszon a belső sávot szintén lezárták.

A balesethez Győrből érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést.

Forrás: MTI; blikk.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.