Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2010. Október 07. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Halálos fenyegetéseket kap az X-Faktor zsűritagja

Halálos fenyegetéseket kap az X-Faktor zsűritagja

Alaposan felháborodtak az emberek, amiért Cheryl Cole kiejtette az egyik versenyzőt a tehetségkutatóból, és több százan fenyegető üzeneteket küldenek neki.

Történelmének legnagyobb válságában van a brit X-Faktor, miután a nézők egy jelentős része bojkottálni akarja a showt. A vasárnapi részben ugyanis a zsűri, élükön Cheryl Cole-lal, kiejtette Gamu Nhengut. Ami még rendben lenne, de a hírek szerint nem a tehetsége volt kevés a műsor folytatásához, csak Cheryl nem szerette volna, ha a bevándorlási hivatal, akkor toloncolja ki őket, amikor már megy a verseny élő része. A tizennyolc éves sztárjelölt családjának ugyanis nem hosszabbították meg a vízumát, ezért már alig pár napig tartózkodhatnak a szigetországban, utána vissza kell menniük Zimbabwébe, vagy kitoloncolják őket.

A történet veszélyes része viszont az, hogy többen, főleg Gamu ismerősei halálosan felháborodtak a kiesésén - és ezt szó szerint kell érteni. Cheryl ugyanis fenyegető üzeneteket kap a telefonjára és az e-mailcímére is, amelyekben azt ecsetelik, hogy miként fognak végezni vele a rasszizmusa miatt. Sőt, van, aki azt ígérte, hogy minden egyes Cheryl-t felkeres a telefonkönyv alapján, és megöli őket, attól függetlenül, hogy nem Girls Aloud egykori sztárja az. Valamint még egy internetes oldalt is létrehozott valaki, hogy ott tárgyalhassák ki Cole kivégzésének részleteit.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült