Városlista
2024. augusztus 9, péntek - Emőd

Hírek

2013. Július 07. 17:39, vasárnap | Bulvár
Forrás: borsonline.hu

Halálra gázolta kisfiát a figyelmetlen apa

Halálra gázolta kisfiát a figyelmetlen apa

Örökre gyásznappá vált az ünnepnap annak az amerikai édesapának, aki a július 4-i parádé hevében véletlenül halálra gázolta saját 8 éves gyermekét.

A 35 iskolatársával együtt ünneplő nyolc éves Aiden Hoope csütörtök reggel leesett a július 4-i felvonulás egyik járművéről az oklahomai Edmonton városában.

A kisfiú esése nem tűnt fel egyből társainak, és a kocsit vezető édesapjának sem, a férfi csak akkor eszmélt rá, hogy baj van, amikor az általa vontatott, gyerekekkel és bálákkal megrakott kerekes dobogó áthajtott az aláesett kisfiún

Cikk folytatása...

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 08. 07:49, csütörtök | Bulvár

Juhászra támadt egy medve az erdélyi Maros megyében

Juhászra támadt egy medve szerdára virradóra az erdélyi Maros megyében, a férfit a két lábán sebesítette meg a nagyvad - közölte szerdán reggel a Maros megyei hegyimentő szolgálat.

2024. Augusztus 07. 07:59, szerda | Bulvár

Perseidák - A jövő hét elején figyelhető meg a legtöbb hullócsillag

Jövő hétfőn tetőzik a Perseida meteorraj, ekkor figyelhető meg az égbolton a legtöbb hullócsillag - közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló kedden az MTI-vel.

2024. Augusztus 06. 07:57, kedd | Bulvár

Indul Kapu Tibor magyar űrhajós kiképzése Houstonban

Megérkezett Houstonba hétfőre az Axiom Space Ax-4 küldetésének teljes legénysége - köztük Kapu Tibor magyar űrhajós -, hogy megkezdjék kiképzésüket - közölte a houstoni központú cég hétfőn a honlapján.