Városlista
2023. június 6, kedd - Norbert

Hírek

2013. November 11. 12:11, hétfő | Külföld
Forrás: ma.hu

Halálra marcangolta a puma a gondozót

Halálra marcangolta a puma a gondozót

A szabályzat egyértelműen rendelkezik arról, hogy a vadakat mindig legalább ketten kell ellátni, ennek ellenére az egyik alkalmazott egyelőre tisztázatlan okból egymaga ment a puma ketrecébe - a hiba az életébe került.

Megölte gondozóját egy oregoni menhely egyik pumája, a rendőrség egyelőre vizsgálja a tragédia körülményeit, legfőképp azt a kérdést szeretnék tisztázni, hogy a jól ismert szabályzat ellenére a 36 éves Renee Radziwon miért ment egyedül az állat ketrecébe. A nőt a munkatársai az egyik legelkötelezettebb állatgondozónak ismerték, akinek ráadásul különleges kapcsolata volt a vadakkal - számolt be a My News 13 című amerikai internetes hírportál. Radziwon 8 éve dolgozott a portlandi állatmenhelyen.

Cikk folytatása...

Címkék: gondozó, megölte, puma

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 06. 06:00, kedd | Külföld

Nagyszabású ukrán támadás meghiúsításáról számolt be az orosz katonai szóvivő

Nagyszabású offenzívát indítottak az ukrán fegyveres erők öt frontszakaszon a donyecki régió déli részén vasárnap reggel, amely nem járt sikerrel - közölte az orosz védelmi minisztérium szóvivője hétfőre virradóra.

2023. Június 05. 14:17, hétfő | Külföld

A belga kormány kérdőre vonja Ukrajnát a belga fegyverek oroszországi használatával kapcsolatban

A belga kormány kérdőre vonja Ukrajnát, azokkal a jelentésekkel kapcsolatban, amelyek szerint Belgiumban gyártott fegyvereket használtak az orosz csapatok ellen, Oroszország határain belül.

2023. Június 05. 07:39, hétfő | Külföld

Ukrán diverzánsok hatoltak be Belgorod megyébe

Ukrán diverzánsok hatoltak be Novaja Tavolzsanka községbe, ahol az orosz erők harcban állnak velük - közölte Vjacseszlav Gladkov, a régió kormányzója videóüzenetben vasárnap a Telegram-csatornáján.