Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. Október 30. 05:00, szombat | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Halálra vertek egy férfit Csepelen

Halálra vertek egy férfit Csepelen

Emberölés bűntett miatt folytat eljárást a rendőrség egy 35 éves férfival szemben.

Csütörtökön 23 óra után a XXI. kerületi Görgey Artúr téri parkban megvertek egy 49 éves férfit.

A bántalmazott férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A forrónyomos intézkedések során a rendőrség fél órán belül azonosította és a helyszín közelében elfogta a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 35 éves B. Zoltánt – közölte a rendőrség.

A nyomozás adatai szerint a két férfi már korábbról ismerte egymást október 28-án is együtt ittak. Később szóváltásba keveredtek, amit tettlegesség követett. A fiatalabb férfi többször ököllel arcon ütötte a 49 éves ismerősét.

Az esettel kapcsolatban egy másik férfit is elfogtak a rendőrök, aki jelen volt a bűncselekmény elkövetésekor, a 47 éves B. Zoltán azonban nem nyújtott tőle elvárható segítséget a sértettnek, így ő segítségnyújtás elmulasztása bűntett miatt felel.

A 47 és 35 éves férfiakat a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztályának nyomozói gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.