Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2011. Február 13. 14:45, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Halle Berry beadta a derekát

Halle Berry beadta a derekát

Halle Berry beleegyezett, hogy megrajzolják a Simpson család című sikeres rajzfilmsorozatban. A színésznő egy filmes epizódban kapott szerepet, amihez még a hangját is hajlandó volt kölcsönözni. A karaktert a 2002-es Oscar-gálán viselt hí

A rész címe Angry Dad: The Movie lesz, amiben Bart Simpson képregényét, ami egy agresszív apáról szól, megfilmesítik. A film hatalmas sikert arat a kritikusok körében, sorra nyerik a díjakat. Először egy Golden Globe-ot, amit Russell Brand ad át, aki maga is vállalta, hogy megszólaltatja rajzolt önmagát. De még mielőtt Bart átvehetné a díjat tőle, az apja, Homer felrohan a pódiumra és ő mond köszönőbeszédet. Ez így folytatódik az összes díjátadón, ezért Bart eltitkolja a család elől az Oscar-jelölést. De Homer és Marge elmennek a gálára, ahol Halle adja át a díjat. Ezt már át tudja venni a valódi író, Bart.

A rész írója, Al Jean Halle szerepéről elmondta - "Halle elkezd magáról beszélni, miközben a díjat adja át. Teljesen rögtönzött az egész, össze-vissza beszél. Mindig meg szoktuk kérni az alanyokat, akiket szerepeltetni akarunk, hogy adjanak magukról egy képet, amit szeretnének, hogy átdolgozzunk. Ez alapján alakítjuk át a szereplőt, csinálunk belőle egyfajta karikatúrát. De nagyon nehéz Halle Berry-nél elérni, hogy rosszul nézzen ki."

Az epizód február végén került a nézők elé Amerikában.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.