Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2010. Április 13. 10:10, kedd | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Hallgatói Napok

Hallgatói Napok

2010. április 19-21. között rendezik az Apáczais hallgatók második szemeszterének legrangosabb eseményét, a Hallgatói Napokat. A rendezvénysorozat változatos programokat kínál, nemcsak

Cowboyok és indiánok, masszázs, gulyáságyú és buli kifulladásig. Ezt kínálja a Hallgatói Napok programsorozata 2010-ben. A rendezvényekre természetesen nem csak a győri kar hallgatóit, hanem az érdeklődő városlakókat is szeretettel várják. Kedden (április 20.-án) Szőke Andrással is találkozhatnak az érdeklődők, aki a stand up műfaj szőkés verziójába vezeti be a publikumot, este pedig Niki Belucci, vélhetően hiányos öltözékben, bűvészkedik a lemezekkel. (Helyszín: Bridge Hallgatói és Oktatói Klub)

A szerdai zárónap attrakciója vélhetően a Cozombolis és a Hip Hop Boyz esti fellépése lesz, őket is a Brige-ben nézhetik meg, a belépő külsősöknek 1500 forint. Ezt megelőzően, már a délelőtt folyamán vízparti bográcsozásra és főzőversenyre várják a látogatókat az Apáczaisok.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.