Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. December 08. 14:29, hétfő | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Hallottál már a Tinderről? - Fiatalok kedvenc társkereső alkalmazása

Hallottál már a Tinderről? - Fiatalok kedvenc társkereső alkalmazása

Ha azt gondolnád, hogy társkeresők cikik, akkor még nem találkoztál a Tinderrel. Egyedi, de annál egyszerűbben használható mobilalkalmazás, amely bár nem új, de a kishazánkban, csak most kezd igazán elterjedni.

Sokan dicsérik gyorsasága miatt, ugyanis ezzel az alkalmazással kiszűrheted azokat az embereket, akik a közeledben vannak. Nem kapnak helyet kelletlen beszélgetések, hiszen csak az írhat neked üzenetet, akivel kölcsönösen pozitívan rangsoroltátok egymást. Laza mozdulattal pedig egy életre kiiktathatod a számodra nem szimpatikus felhasználókat. Vigyázat, néha mellé megy!

A GPS-koordinátáid segítségével listázza a legjobban hozzád illő, illetve a közeledben levő nőket/férfiakat. Mivel a program azt is jelzi, hogy vannak-e közös ismerőseitek, így csökken a „zsákbamacska-jelenség” esélye. Ez tulajdonképpen egy digitális bár, ahol a neked tetszőre szépen rámosolyogsz, aztán vagy viszonozza, vagy nem. Ha előbbi, akkor indulhat is a közös italozás – ez esetben chatelés.

Persze sokan negatívként tekintik, hogy túlnyomóan szexpartner keresésre használják, jellemzően a férfiak. De felhasználói adatok alapján, egyaránt lehet találni kapcsolatra vágyó férfiakat és nőket is.

Az alkalmazás alapja a Facebook-os felhasználónk, szóval aki szeretné használni a Tinder-t, muszáj lesz regisztrálnia a közösségi oldalon. A regisztráció nagyon egyszerű, és gyors. Miután belépünk a felhasználónkkal, az alkalmazás kiválaszt pár képet a Facebook-os profilképeinkből, amiket természetesen törölhetünk, és kiválaszthatunk helyette másikat is a jobb felső sarokban lévő ceruza ikonra kattintással. Fontos megemlíteni, hogy csak a Facebook-os képeink közül választhatunk, és azokból is egy négyzet alakú részt kell kivágni. Ha feltöltöttük a megfelelő képeket, akkor tetszés szerint megváltoztathatjuk a sorrendjüket, bár a képek szerkesztésénél a sorrend nem teljesen egyértelmű, így ajánlatos visszalépni egyet, és megtekinteni a profilunkat. A képek között balra, illetve jobbra söpréssel lehet lapozni.

A képeken kívül írhatunk magunkról egy 500 karakteres rövid bemutatót is, ezt a legtöbb felhasználó nem teszi meg, és sokan valamilyen idézetet írnak, vagy az egyéb közösségi média elérhetőségüket, mint például az Instagram profiljuk linkjét. A többit viszont már a Tinder végzi.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.

2024. Április 28. 08:10, vasárnap | Helyi

Szent Flórián nap – Nyitott szertárkapuk napja Győrszentivánon

A Nyitott Szertárkapuk Napjára különleges programmal készül a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Április 28. 07:15, vasárnap | Helyi

Eddig ötezren tudták csökkenteni áramszámlájukat napenergia segítségével

Már több mint 5000 nyertes van a Napenergia Plusz programban.

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.