Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2010. Január 14. 14:00, csütörtök | Sport
Forrás: HírTV

Halmosit száműzték a Hull tartalékcsapatába

Halmosit száműzték a Hull tartalékcsapatába

Phil Brown menedzser négy játékos társaságában száműzte az első csapat keretéből Halmosi Pétert. A 30-szoros magyar válogatott balszélső így a Hull City tartalékjaival edz – számol be a számunkra keserű hírről az egyik hulli lap. A

A magyar középpályás a Sporthull című lap szerint új klubot kereshet magának. Bizonyára az sem nyugtatja meg, hogy Caleb Folan, Bryan Hughes, Ibrahima Sonko és Nathan Doyle is hasonlóan járt. Halmosi heti húszezer fontot keres, ami csaknem havi 25 millió forintnak felel meg, éves szinten pedig több mint egymillió fontos kiadást jelent csapatának. A magyar válogatott középpályás a jelenlegi szezonban egyetlen bajnokin sem lépett pályára, csupán két Ligakupa-meccsen játszott.

Adam Pearson elnök üzenete egyértelmű: éves szinten kilencmillió fonttal kellene kevesebbet költeni. Az ificsapatba száműzött játékosok fizetése pedig jelentős megtakarítást jelent. Halmosit 2008-ban vette meg a City a Plymouthtól, akkor a 2,5 millió font klubrekordnak számított. A magyar labdarúgó szerződése 2012-ig szól jelenlegi klubjánál.

A 30 esztendős játékos december végén azt nyilatkozta, nem szeretne mindenáron elmenni Hullból, de úgy tűnik, ezt már nem (csak) ő dönti el. A labdarúgóért négy együttes - a Sheffield United, az Ipswich, a Coventry, illetve az egykori munkaadó Plymouth érdeklődik a Championshipből.

(sporthirado.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.