Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2012. November 28. 15:00, szerda | PR
Forrás: Pozsgai Kitti

Halpedikűr Győrben: munkában a doktorhalak

Halpedikűr Győrben: munkában a doktorhalak

Győrben is próbára teheti bárki a doktorhalakat, ezeket a fantasztikus
állatokat, akiknek az a hivatásuk, hogy mi emberek jó bőrben érezzük
magunkat, a szó legszorosabb értelmében.

Török ország déli részéről származnak, olyan melegvízű patakból, aholrajtuk kívül más élőlény nem, így a márnáknak megfelelő élelem sem éltmeg. Az alapvetően algaevő piros szívogató hal első találkozása azemberrel épp ilyen vizekben történt, s a folyóban fürdőzők hamarfelismerték a halacskák közeledésének jótékony hatását. Bajszukkalledörzsölik az elhalt hámsejteket, a száraz bőrt és a különbözőbőrbetegségeket. Erre több halfaj is képes, azonban csak egyetlenakad, aki mindeközben egy értékes enzimet juttat a bőrbe. A dithranolenzim tökéletesen tünetmentessé teszi a pikkelysömört, a halak bőrremért hatását, a pikkelysömörben szenvedők egyenesen csodának nevezik.



Szerkesztőségünk is próbára tette a halakat, e sorok írója, félve acsiklandozó érzéstől, először csak a kezét adta a halaknak kezelésre.Néhány másodpercig volt csak furcsa, hogy kis halak fickándoznak atenyeremben, de ahogy munkához láttak, csak kellemes, semmi máshoz nemhasonlító érzés volt. Körülbelül tíz percig lógattam a kezem a halakközé és csak az egyiket. Látványos volt a különbség! A halak nem csaka körömágybőrt dörzsölték le ilyen rövid idő alatt, hanem a körmökfelületét is olyan fényesre polírozták, mintha egy manikűrös dolgozottvolna rajta.

A Doktorhalak ösztönszerűen dörzsölik az ember bőrét, különöstekintettel a gyulladt, fájó részekre. A halpedikűr az egyetlen olyanterápia, ami akár egy évig is tünetmentessé teszi a bőrbetegségben(psoriasis-pikkelysömör, ekcéma, neurodermatitisz, akne, cellulit)szenvedőket.



A halakat (egy rosszul összerakott tévéreklámmal ellentétben) nemérdekli a lábgomba. Tökéletesen megszabadít tőle, úgy, hogy rá nincsenkáros hatással. A halak egyetlen ellensége az utcáról bevitt kosz,kemikáliák, szennyeződések, így a halfürdő előtt minden esetben megkell mosakodni tiszta vízzel. A rendszer óránként hatszor cseréli avizet, így a páciensek mindig friss, tiszta körülmények közöttkezeltethetik lábaikat. A kezelés kényelmesen ülve, láblógatvatörténik, kellemes, 30 fokos vízben. Az akváriumban 120 hal várja agyógyulni, szépülni vágyókat.

Tegye próbára a halakat, látogasson el a Szépségházba, ahol most
akcióval várják az új vendégeket!


Háromszor fél óra kezelés mindössze 3990 forintért!

Mivel a halak is csak nyolc órát dolgoznak naponta, jelentkezzen be
időben a kezelésre!


Hanzséros Eszter: 70/235-4607

Győr, Liszt Ferenc utca 8.

Fotó: Nagy Péter

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 13. 10:32, szombat | PR

A fénykép előhívás korszerű, kreatív lehetőségei

A fotózás igen gazdag történelemre tekint vissza, a képek előhívásának lehetőségei azonban legalább annyit fejlődtek, mint rögzítési módjaik.

2024. Július 10. 14:19, szerda | PR

K&H: megindultak a magyar turisták, egyre népszerűbb a mobilos megoldás

már 11 százalékkal nőtt az utasbiztosítások száma az idén

2024. Július 09. 11:57, kedd | PR

K&H: sokkal nagyobb drágulást érzékelnek a fiatalok

a 19-29 évesek szerint 18 százalékos volt a májusi infláció, szemben a 4 százalékos tényadattal

2024. Július 05. 13:34, péntek | PR

K&H: a csalók a vakáció alatt is célba vehetik a gyerekeket

a biztonságos bankolás alapelveit épp úgy el kell sajátítani, mint a közlekedését