Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2020. Január 14. 13:52, kedd | Bulvár

Hamar állást ajánlottak Meghannek és Harry hercegnek

Hamar állást ajánlottak Meghannek és Harry hercegnek

Nem kellett sok idő ahhoz, hogy a sussexi hercegi pár megkapja az első állásajánlatot.

Nyomtatott hirdetést feladva kínálja munkalehetőséggel a Burger King Harry herceget és Meghan Markle-t, miután azok bejelentették, visszalépve kötelezettségeiktől, az eddigiekhez képest hagyományosabb életvitelre rendezkednek be, és függetlenné válnának az uralkodóház finanszírozásától. Az ajánlat természetesen marketingfogás.

Ahogy az Origo megírta, a hercegi pár bejelentése váratlanul érte a brit uralkodóház tagjait, mert arról előzetesen nem egyeztettek velük. Így II. Erzsébet királynő és a család többi tagja, lényegében mindenki mással egy időben értesült arról, Harry herceg és felesége nem pusztán rájuk háruló feladataikból lépnének vissza, hanem mind anyagi, mind más vonatkozásban, szinte teljesen függetlenednének a királyi család életétől.

Az anyagi függetlenedés persze nem lesz egyszerű dolog, de a Burger King marketingcsapata nem is volt rest, és lecsapta a magas labdát: nyomtatott hirdetést adtak fel, melyben még koronával is kecsegtetik a trón utódlási sorában egyébként csak a hatodik helyen álló Harry herceget és nejét - írja a KreatívOnline.

"Kedves herceg és hercegné, ha állást kerestek, van számotokra egy új koronánk" - áll a Burger King printhirdetésén, amely természetesen a brit királyi család szakítását jelző múlt heti bejelentésre reagál.

A gyorsétterem-lánc azonban részletesebb ajánlatot is tett a párnak: "Sokakhoz hasonlóan lépjetek be a munka világába nálunk. A korona is tökéletesen passzol hozzátok. Annyi hercegi párként eltöltött év után amúgy is ideje, hogy végre úgy egyetek, mint a királyok" - cukkolja tovább Harryéket a hirdetés.

Arról nincs információ, hogy Harry herceg és Meghan Markle, mit szóltak az óriáscég felhívásához.

Forrás: origo.hu

Kép: AFP/Daniel Leal-Olivas; Ads of the World

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.