Városlista
2024. augusztus 16, péntek - Ábrahám

Hírek

2011. Október 04. 11:30, kedd | Helyi
Forrás: Revita TV

Hamarosan elkészül a Híd utca

Hamarosan elkészül a Híd utca

Az útkezelő tervei szerint két hét múlva befejeződnek a felújítási munkálatok és végre mindenki birtokba veheti a forgalmas újvárosi szakaszt.

Korábban azt ígérték iskolakezdésre átadják a Híd utcát, ám előre nem látható problémák miatt csúszott a beruházás. A környéken élők egyre nehezebben viselik a munkákat de azt mondják, ha elkészül nagy segítség lesz számukra.

A Híd utca felújítása hónapok óta zajlik és a tervek szerint iskolakezdésre el is készült volna a fejlesztés. Aztán mégsem készült el, előre nem látható okok miatt. A hetekig tartó teljes útzárat ugyan már feloldották vagyis használni lehet az úttestet, koránt sincs azonban még vége az itt élők megpróbáltatásainak. De az alagút vége legalább már látszik. Információnk szerint ugyanis két hét múlva átadják a fejlesztést, igaz addig még a kivitelezőkkel meg kell állapodni a műszaki átadás pontos feltételeiről, például arról, hogy a buszok mikor térhetnek vissza az érintett szakaszra. Szerettük volna megtudni a környékbeliek véleményét is arról, mit szólnak a munkálatok csúszásához. Ők azonban nem akartak kameránk elé állni, csak annyit mondtak belefáradtak már a várakozásba és, hogy bíznak benne ha egyszer végre elkészül az utca, jó sokáig nem is lesz vele gond.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 16. 09:09, péntek | Helyi

A házigazdák győztek az Elektromos Kupán

Múlt héten szombaton rendezték meg az Elektromos Kupát, a győri Iparcsatornán. Az Iparcsatorna a versenyzés szempontjából nagyon megosztó, mert egy rendkívül nehéz víz, ami mindig más arcát mutatja.

2024. Augusztus 16. 08:08, péntek | Helyi

Idén is zsebbenyúlós az iskolakezdés – Gazdasági Magazin 9.rész

Már szinte minden papírboltban elkezdődött a nagyroham az iskolakezdés előtt.

2024. Augusztus 16. 07:10, péntek | Helyi

III. fokú riasztás és vízosztás a pályaudvarokon – Győrben is

Harmadfokú hőségriasztást hirdettek ki, ezért augusztus 14-től augusztus 18-ig a MÁV, a VOLÁN és a GYSEV is az utasai számára díjmentesen vizet biztosít.

2024. Augusztus 15. 09:12, csütörtök | Helyi

Apa és fia is bajnok Jiu-Jitsuban

A brit és a magyar bajnoki címet is magáénak tudhatja apa és fia. Dr. Varga István és Varga András Győrből hódította meg Európát, és gyűjtött be számos hazai és nemzetközi elismerést Jiu-Jitsuban.